Sunday smile #7

27.01.2013 af: walkinrunout Kategori: smile

Et lille sent søndagssmil fra Livigno

En gråhåret gammel mand gik ind i en juvel butik en fredag aften med en lækker ung dame ved sin side. Han bad om at få vist de dyreste ringe til sin kæreste. Butiksejeren viste ham en ring til 20.000 DKK men manden rystede på hovedet og sagde den skulle være mere speciel. Ejeren fandt så en til 50.000 DKK og den unge dames ansigt lyste op. Den gamle mand sagde “den tager vi”!! Butiksejeren spurgte hvordan han ville betale. Den gamle mand sagde jeg betaler med check, men jeg ved godt du skal bruge et par dage på at verificere chekken, så jeg skriver checken nu og kommer på mandag og henter ringen.
Mandag morgen ringede butiksejeren til den gamle mand og sagde “der var ingen dækning på din check”. Den gamle mand sagde “Det ved jeg godt, men lad mig fortælle dig om min fantastiske weekend….”

Kram!

7 thoughts on “Sunday smile #7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.