Osis+ Dust it – test

07.02.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, test

20130206-213309.jpg

For en uges tid siden modtog jeg denne Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Mattifying Powder fra Cocopanda til test.

De fleste af jer har nok enten hørt om den eller sågar prøvet den, men skulle der være nogle tilbage der ikke har…  kan jeg fortælle, at det er en let pudder, der skulle give masser af struktur, fylde og godt hold, uden at tynge håret. Den kan sammenlignes med en saltvandsspray i pudderform.

20130206-213535.jpg

Normalt bruger jeg ikke rigtig nogen form for stylingprodukter… jeg hader, når håret bliver stift og jeg ikke kan køre fingrene gennem det, men jeg har hørt rigtig meget godt om denne hår-pudder, så jeg har prøvet den af.

Den kan bruges på to måder:

Enten ved at drysse en mindre mængde OSIS+ Dust It ud i hænderne, gnide det rundt og derefter blot forme håret med hænderne.
Eller, hvis man ønsker ekstra volumen, ved at drysse OSIS+ Dust It pulveret direkte i hårrødderne.

Jeg har kun brugt den første metode, da det forekommer mig at være lettest at  gøre… og det var let…

Pudderet giver den lovede fylde og jeg kan stadig køre fingrene gennem håret… og som ekstra bonus, kan man faktisk restyle håret, når man har været ude i sne/slud og håret er blevet tørt igen… bare ved at forme det med fingrene – se det er et stort plus i det danske klima.

 

Lige i øjeblikket kan en bøtte med 10g købes hos Cocopanda for 79kr.

 

Kram og ha’ en skøn hårdag 😉

 

English: I’ve tried Osis+ Dust It Mattifying Powder from Cocopanda

12 thoughts on “Osis+ Dust it – test

    • Du er jo også velsignet med lækker fylde, så du behøver jo heller intet 🙂
      Mit er heldigvis også ok uden noget i, men jeg kan godt se at Osis lige gav det lidt mere pow wow 🙂

  1. Jeg skal ud på posthuset i morgen og hente den. Selvom jeg har hørt meget godt om produktet, så har jeg heller aldrig prøvet den før. Jeg glæder mig til at teste den over weekenden 🙂

  2. Jeg bruger selv hårpudder på de dage hvor håret klasker sammen og bare har brug for noget fylde, men det er ikke hver dag det sker, måske én gang om ugen eller mindre.

    • Jeg tror også kun jeg vil bruge det en gang i mellem – jeg har også tit håret oppe og så er det bedre at det bare er ‘plain’ 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.