Carnival….. Gag.dk

08.02.2013 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret

***Sponsoreret***

Fastelavn er mit navn…. boller vil jeg have… (og helst rigeligt)

Her til morgen sendte jeg yngstesønnen i skole forklædt som Døden… med le og det hele og han blev mødt derhenne af en gruppe prinsesser, nogle soldater og en skiløber, der havde være meget uheldig…

Fastelavn er over os og kors hvor er der bare rigtig mange fine kostumer man kan klæde sig ud i.

Jeg har kigget på Gag, som har mere end 8000 kostumer at vælge imellem – og jeg har fundet fire kostumer, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at skulle fejre fastelavn i.

Hvordan har I det med udklædning? Jeg elsker det…. og især til fastelavn, Halloween og diverse temafester.

Hvert år er vi på forlænget weekendtur med en hel flok mennesker fra hele europa. Om fredagen er der altid temafest, og vi har således været udklædt som riddere, vikinger, konger & dronninger, Elvis, Michael Jackson, robotter og lego-figurere.

Jeg synes det er super sjovt, at lave udklædningen selv, eller i hvert fald noget af det og det prøver vi så vidt muligt også at gøre… så køber vi tilbehør som parykker, næser, hatte og så videre.

Vi har også et par gange købt hele udklædningsoutfit’et og det er faktisk også sjovt, at være en flok der er helt ens. Vi var faktisk en hel flok ens dronninger, da vi var i Winchester for to år siden.

 

Næste gang vi skal klædes ud skal vi være Angry Birds figurere… hvordan mon vi grejer den!!!

 

Hvis I skal holde fastelavnsfest, temafest eller bare mangler lidt kulør i hverdagen 😉 så er der altså helt vildt meget at vælge imellem på Gag’s webshop… og det er både til børn og voksne.

Er der mon noget I synes er sjovt??

 

Kram og god fastelavnsweekend!

 

English: In Denmark we celebrate “fastelavn” by dressing up as what ever we like… Ferries, Robots, bears ect.

12 thoughts on “Carnival….. Gag.dk

  1. er helt vild med gag.dk. Har købt udklædning der inde flere gange. Det er godt og det fungerer. Det eneste minus er, at vi alle køber det samme sted, så når arbejdet laver en udklædningsfest, så kommer vi næsten alle sammen i det samme – haha 🙂

    • Ha ha ja og for at det ikke skal være løgn er det faktisk de samme kostumer de har i udenlandske kostumeshops… vi har været ude for, at være ens med både nogle fra Frankrig og England … men så griner vi af det… og fester igennem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.