Cover • Me

18.02.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff, sponsoreret

I sidste uge fik jeg et nyt cover til min Ipad 2, som indtil nu har boet i bofællesskab (læs: fælles-cover) med Ipad etteren. I kan sikkert regne ud, at de begge har et stykke tid på bagen, når de hedder 1 og 2, så det er da på tide, at toeren flytter hjemmefra.

Jeg har fået coveret fra Coverme.dk, som sælger covers til Mac, Ipad og Iphone.

Designet er lavet af Ryan Frank (i samarbejde med Tape) og det er produceret af 100% genbrugs tekstilrester – hovedsagligt polyester, der er strimlet og derefter presset sammen til et filtlignende materiale. Det er så blevet overfladebehandlet for at få en hårdere overflade som dels beskytter Ipad’en bedre og dels gør det muligt at sy i. Indeni er der lyserødt filt som er blødt og beskyttende.

Jeg ved ikke om det er det flotteste cover jeg nogensinde har set, men det er rigtig blødt og så er jeg faktisk ret vild med ideen om, at der er brugt gamle stofrester, der ellers blot ville være til overs i verden.

Der er ofte et ret stort spild i stort set alle industrier og jeg synes det er skønt, at en mand som Ryan Frank genbruger disse restprodukter og producerer ting der kan bruges i hverdagen. Hans varemærke er bæredygtighed og kvalitetsdesign – og han ser kun design som ét skridt i processen – hvor fås materialet fra, har det nogle sociale implikationer på lokalsamfundet, kan det genbruges, er råmaterialet skadeligt, er derfor alle elementer som indgår i tanken i  hans filosofi – og det er da prisværdigt.


Coveret kan købes her og hvis man gerne vil have ét til sin macbook, fås det også.

 

Hvordan beskytter I jeres telefon, computer og tablets?

 

Kram!

 

English: My iPad 2 got a new home… from www.Coverme.dk – made by Ryan Frank of old polyester residues.

6 thoughts on “Cover • Me

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.