Jewellery details

20.02.2013 af: walkinrunout Kategori: smykker , , , , ,

20130220-192846.jpg
Bling bling skal der til på en onsdag… og derfor var mit håndled i dag prydet med Ole Lynggaard, Elsk Hjertet og Pandora.

20130220-193003.jpg
Om halsen havde jeg, ud over et af mine elskede tørklæde, to stjerner fra Jewlscph.

20130220-193154.jpg
I ørene var der Line & Jo….

20130220-193235.jpg
og Zöl.
…. og undskyld mig, men hvad sker der lige for ørerynker…. findes det også???? Hjælp!

Hvad smykker I jer med for tiden?

Kram!

English: bling bling on a winter Day

18 thoughts on “Jewellery details

 1. He he nej jeg havde da heller ikke tænkt på man kunne få ørerynker. Må straks ud og tjekke i spejlet om jeg har det!! 🙂 Kan rigtig godt lide dine øreringe. Og specielt den ring, der sidder lidt længere oppe på øret end de andre 🙂

  //Charlotte

  • Tak Charlotte – de der ørerynker… det er nok alderen 🙂 peeeww ( krydser fingre for at du ikke er nået dertil endnu)
   Øreringen øverst er miss elly fra Line & Jo 🙂

 2. Sikke mange pæne smykker du bærer rundt på Lise 🙂 Jeg er desværre ikke så meget til smykker, så det er kun en ring som jeg har arvet fra min bedstemor og et ur, som det bliver til hos mig. Men drømmer om at blive bedre til at gå med halskæder, øreringe og armbånd.

  • Det er så skønt med arvede smykker, for de har tit et godt minde hæftet på sig… og så kommer man til at tænke på personen, der har haft smykket før, når man kigger på det.
   Jeg synes selv jeg er blevet godt til både at huske smykkerne og få dem brugt, men jeg synes også det er så flot… kun med ét lille smykke, som fx. tynd halskæde… så får den ligesom al opmærksomheden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.