Sweatshirt? … yes – but which one?

23.02.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg er ikke helt så struktureret endnu… selvom jeg prøver…

Derfor har jeg heller ikke lavet en lang liste, at ting som jeg mangler og derfor skal kigge specielt efter dette forår – jeg kan bare mærke på mig selv, at jeg er nød til at erhverve mig en sweatshirt… snart!

Jeg har nogenlunde styr på, at det skal være en gråmeleret, gerne lys…. eller en sort, hvis der samtidig er lidt lyse farver på, men ellers kan jeg simpelthen ikke vælge…. så hjælp!!!

Skal det være denne, fra A question of,  som jeg én gang før har skrevet om?

En af de to her fra Zoe Karssen, som jeg kun har hørt en masse godt om?

Måske den fra Isabel Marant Etoile, som også skulle være rigtig lækker (synes dog den ser lidt kort ud… er den det?)

Gannis model er også rigtig flot… det gør det ikke lettere…

T by Alexander Wang har jo også en version, som jeg bare synes er super flot…

Eller måske skal det være denne CKW + Minus sweatshirt … som jeg synes har de fedeste ærmer… og som jo er lavet af Camille.

 

Håber på lidt hjælp…. Kram!

 

English: looking for a new sweatshirt, but can’t dicide… help!!

 

32 thoughts on “Sweatshirt? … yes – but which one?

 1. Hæ, gæt hvad jeg har postet på bloggen i dag – Kiss the boys and make them cry 😉 Nåh men hvis man ikke er til statement eller print for den sags skyld, så ville jeg vælge Ganni modellen, den ser pæn og lækker ud.

 2. Puha, den fra Ganni er jo nærmest så pæn, at den gør ondt at kigge på. Men hvis du vil have en med print, synes jeg stadig du skal holde fast i den fra A question of – den er virkelig fed. 🙂

 3. Selvom jeg er en af dem med en liste har jeg altså også et desperat behov for en sweatshirt – og den står ikke på listen 😉
  Jeg er selv helt vild med dem fra Zoe Karssen så jeg stemmer uden tvivl for en af dem!

  • Nemlig… især den med skæg… den er vildt flot – og dem har jeg også hørt, at rigtig mange er glade for

 4. Jeg kunne selv rigtig godt tænke mig en sweatshirt til at lune kroppen i og bare trække over hovedet, når dagen skal være lidt mindre kompliceret 🙂 Men jeg er ikke til nogle af de print, ærligt. De fanger mig ikke 🙂 Så jeg ville gå efter en af de 3 sidste, som er langt mere klassiske og enkle 🙂

  • Åhh på en måde er du heldig… for det indsnævrer da mulighederne lidt 😉
   Jeg kan uheldigvis godt se mig selv i begge dele.

  • Det er nemlig en genial tekst…. og A question of er et godt brand, med gode intentioner (og det kan jeg godt lide) og mon ikke deres sweat er lige så lækker som deres t-shirts, som jeg har flere af…

  • De er i hvert fald flotte lyse… men den eneste jeg faktisk har sorteret fra mentalt er, Alexander Wangs… jeg tror den bliver for mørk her til foråret og så er den i den dyre ende 😉

  • Den er virkelig fin… og når man læser med ved Camille, så ved man at der virkelig er tænkt over både detaljer og “brugervenlighed” (kan man sige det om en trøje?)

  • IMs er virkelig også fed… men også den allerdyreste… krydser virkelig fingre for, at der snart opfindes et pengetræ… eller bare en lille penge-potteplante 😉

 5. Hm… Det er jo nærmest umuligt at vælge! De er ser lækre ud alle sammen… Men jeg er nok mest fan af den fra Ganni, den ser lækker ud. Og lidt anderledes. Jeps, jeg er fan 🙂

  • Den er vist favoritten her – og det var faktisk også den jeg først blev ‘forelsket’ i…. men jeg har fået for vane lige, at undersøge markedet inden jeg køber…. og i dette tilfælde er det så et problem for mig… der findes jo et hav af skønne sweatshirts..

 6. Ej men det er jo et alt for svært valg, haha 😀 Personligt er jeg vild med printede sweatshirts og er vild med nr. 1. Uden print er jeg vild med Gannis eller Wangs udgave! God søndag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.