sunday smile #11 – and a lucky one

24.02.2013 af: walkinrunout Kategori: smile

Allerførst tusind tak for alle jeres kommentarer i går til min store tvivl om, hvilken sweatshirt jeg skal investere i…. og jeg er rimeligt tæt på nu… vil jeg sige… Det skal være A question of udgaven eller Gannis… eller måske… hvis jeg er i slemt godt humør, begge to…

 

Næst… også tusind tak for jeres deltagelse i konkurrencen om gavekortet til Zalando…. og hvad kan man andet, på denne aften, end sige: And the voucher goes to……Elke – og jeg har selvfølgelig sendt en mail og ønsket en ekstra gang tillykke.

Tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke.

 

Denne søndags smil er måske ikke én af de sjoveste ting i har hørt, som i ha ha, men det er to udsagn jeg selv har fået præsenteret, og som jeg bliver glad af at tænke på, og have med mig i hverdagen.

Life is 10% what happens to you, and 90% how you respond to it….

og…

Life is not about how many breath you take, but about the the moments that take you breath away…..

 

1000 kram

 

English: A winner and two quotes I like.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email