Ciaté Velvet Manicure – Mink Cashmere

26.02.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, sponsoreret

Endelig! Ja endelig har jeg også fået prøvet en neglelak fra Ciaté. Hos Cocopanda fik jeg nemlig et godt tilbud (lov til at købe Ciaté til halv pris) og så skulle det være.

Jeg har både set de smukke Ciaté Caviar Manicure, som er neglelak med små perler på og de bløde eksklusive Ciaté Velvet Manicure, som er neglelak med små fibre på og jeg synes begge er umådeligt flotte – men da jeg selv skulle prøve, valgte jeg at købe Velvet-udgaven i den smukke, men lidt neutrale farve, Mink Cashmere.

Allerede dagen efter fik jeg pakken fra Cocopanda, og jeg prøvede straks … bare på den ene tommelfinger (tålmodighed er rimeligt opreklameret… why wait?) Og helt som forventet er det bare super flot og eksklusivt.

Nu er I sikkert en del, der allerede har prøvet Ciaté (jeg er jo ikke verdens hurtigste … og slet ikke first-mover), men jeg har valgt at lave en lille anmeldelse af neglelakken her.

Farven på neglelakken er lys grå og med et svagt skær af perlemor (det ses dog ikke, når de små fibre er drysset på). Flakonen er yndig, eksklusiv og virkelig fin med den påsatte sorte sløjfe. Sammen med bøtten med de små fibre og en lille børste kommer lakken i en lille plasticæske.

Konsistensen på lakken er medium flydende og meget nem at påføre med den tilhørende pensel. I instruktionsbogen (lidt blæret, at det ikke kun er til alt elektrisk, der medfølger instruktionsbøger, hva’?) er det beskrevet, hvordan det påføres, for at få det bedste resultat, men jeg må indrømme, at jeg bare kastede et hurtigt blik på instruktionens billeder og konstaterede, at jeg hellere måtte komme i gang.

Det er altså ikke “rocket science” og det eneste jeg vil bemærke er, at jeg i første omgang forsøgte at spare på fibrene – for at der skulle være til rigtig mange gange ….. og det tror jeg bestemt der er, uden at man sparer på dem.. for man kan slet ikke se, at jeg har brugt af bøtten.

Det første billede her er fra lørdag formiddag, hvor jeg lige havde taget det på, mens det sidste billede er fra i dag – så holdbarhedsmæssigt er jeg egentlig positivt overrasket. Jeg havde nok forventet, at de fleste af fibrene ville være faldet af, da jeg jo selvfølgelig har gjort alt hvad jeg plejer… opvask, håndvask, rengøring, cremsmøring osv.

Det kunne måske godt have holdt et par dage mere, men jeg havde lyst til en ny farve på neglene og samtidig var jeg også lidt spændt på, hvordan det var at tage af igen. Jeg valgte at bruge min almindelige neglelakfjerner fra Essie og det var stort set ligesom almindelig neglelak, at tage af.

Alt i alt er jeg meget positiv, og til festen, jeg var til i lørdags, var der også en del, der lige skulle beundre de fine, bløde negle jeg havde – så det er i hvert fald ikke den sidste pakke Ciaté jeg skal have….

Skal i prøve? Eller hár I prøvet?

Mink Cashmere kan købes til 160kr. her.

 

Kram!

 

English: I’ve tried Ciaté Velvet Manicure – very easy… and very pretty.

21 thoughts on “Ciaté Velvet Manicure – Mink Cashmere

  • Det vil jeg give dig ret i – det er også derfor jeg ikke fik det prøvet før nu 🙂
   Man må holde øje med lidt udsalg måske 🙂
   Ellers kan jeg oplyse, at der faktisk er til ret mange gange… så det er måske ikke helt vildt, alligevel.

  • Jeg var i hvert fald glad for Velvet… men jeg tror egentlig at Caviar er ligeså flot…. jeg må tilstå, at jeg indtil nu kun har set det på billeder 🙂

  • Jeg kan i hvert fald sagtens anbefale det…. og kunne det ikke være vildt flot i postkasserødt eller sort? 😉

 1. Jeg har heller ikke prøvet endnu. Men bedre sent end aldrig, ikk? 😉 Jeg er i hvert fald sikker på jeg nok skal få dem prøvet, for jeg er også helt pjattet med deres velvet manicure. Synes bare det ser så fint ud.

  • Lige præcis og hvis man bare vil være ‘ helt almindelig’ kan man jo også sagtens bruge lakken alene 🙂

 2. Pingback: Give-away: Ciaté Caviar Manicure

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.