D’ACCORD

02.03.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff

20130302-173635.jpg
Det blev altså den her….. jeg valgte.
Jeg synes det var den der var pænest til mig af dem med tryk på….
Der er godt nok rigtig mange fede sweatshirts derude lige nu… og jeg var lige ved at købe en koralrød også fra Zoe Karssen, men besindede mig (flot ikk’?)

20130302-174005.jpg
Noget af det der tiltalte mig meget ved denne model er halsudskæringen, som er dejlig stor… uden at være for stor og så den flotte detalje på skuldrene… lidt anderledes og virkelig klædeligt, synes jeg.

20130302-174212.jpg
Motivet er rigtig fedt og farverne sort/hvid var bare flottest.

Selv om jeg nok mest er netshopper er det nu skønt, at komme i en fysisk butik og prøve alle de forskellige modeller af… især når man er i tvivl, om hvad man skal vælge.

Jeg havde jo også besluttet mig for både én med statement og én uden… så nu må jeg se, om jeg holder ved den beslutning.

Ellers er neglene lakeret, maden er forberedt og håret er sat, for vi får gæster lige om lidt. Skal i lave noget spændende eller hyggeligt?

Kram!

English: I bought this sweatshirt, and thinks it’s the right choice

14 thoughts on “D’ACCORD

  • Åhh det lyder hyggeligt – børnefødselsdage er bare så skønne, for børn elsker det bare og det kan man se…. også selvom de er ved at være store (men ok…. jeg er nu også selv ret pjattet med fødselsdag) 😉

 1. Den er skøn! Godt køb 🙂
  Jo, der er så mange fine sweatshirts….jeg har nærmest aldrig ejet nogle og nu har jeg pludselig 4-5 stykker 🙂

  • Jeg har kun den ene 😉
   Jeg har mere haft hættetrøjer i den boldgade, men de er slidt op eller givet væk nu – jeg havde ellers en flot bordeaux fra U2’s 360° Tour, men den var så stram i halsen, at jeg aldrig fik den brugt ….. nu har min ældste søn fået den 😉

 2. Den er super cool! Glæder mig til at se den på 🙂
  Det lyder hyggeligt med god mad og gæster. God fornøjelse! Her står den bare på en aften på sofaen.

  • Det kan man også trænge til… sådan en aften havde jeg fredag…. bare afslapning… og fredagsslik 😉

  • Det er nemlig også lige præcis det jeg har… men det passer jo også perfekt til vejret lige nu… ikke for koldt og ikke for varmt – jeg har smidt de store striktrøjer – de er for varme nu…. men t-shirtssæsonen er jeg ikke helt klar til endnu…. bum bum… ja så er der de seje sweats 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.