4.3.2013 outfit #11

04.03.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit

Zoe Karssen sweatshirt//H&M jeans & Necklace

Wauw… to forårsdage i træk…. eller i hvert fald to dage med skøn sol (så glemmer man alt om, at man rent faktisk har halsbetændelse og får penicillin).

Jeg har været til møde det meste af dagen i dag og det skønne vejr lokkede kraftigt… så da jeg var færdig med mødet skyndte jeg mig at komme udenfor og få lidt sol og frisk luft….

Resten af eftermiddagen… (den smule der er tilbage) skal jeg bruge på, at få lavet lidt ny koreografi til nye zumbadanse som jeg så skal undervise i i aften. Det er spændende og sjovt at lave ny koreografi, men det kan også være lidt hårdt og tage lang tid… så det er ikke til hver time jeg får lavet nyt – men nu skal det være… tror det er solens påvirkning…. for jeg bobler af energi og drømmer mig til sydamerika ….med både sol, samba og flagrende skørter.

Kram!

 

English: todays outfit

 

12 thoughts on “4.3.2013 outfit #11

    • Ja jeg er også helt vild med den… så må vi se, om jeg stadig synes, at jeg har behov for den ensfarvede grå 🙂

    • Åhh tak 😉
      De er så skønne at have på…. men ikke så varme, så efter vejmeldingen at dømme får de lige en uges pause 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.