6.3.2013 outfit #12

06.03.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , ,

Jeg har i noget tid ledt, lidt halvhjertet godt nok, efter en ganske almindelig hvid skjorte.
Nu har jeg så fundet én, som faktisk sidder rigtig godt – ikke er alt for tyk og dermed stiv, har en rigtig flot krave og facon, så den både kan bruges løst uden på bukser/nederdele og indeni – og så er den rigtig flot ved manchetterne, som er meget små og vel nærmest ikke engang manchetter.

20130306-194925.jpg
Cos jeans//b.young shirt// Night Birger et Mikkelsen knit//Ole Lynggaard necklace

Den er fra b.young og har en rigtig fornuftig pris – 179kr. Jeg kender ikke meget til b.young, men den ser ud til at være lavet pænt, så jeg håber den holder godt.

Kender I b.young?

Oprindeligt havde jeg planlagt at have skjorten på sammen med en blazer, men da der bare var så rå-koldt i morges greb jeg lige en strik og puttede over. Så fik jeg også lige tilført lidt ekstra glimmer (onsdag er jo glimmerdag for os på instagram – feel free to join)

Stort onsdagskram til jer alle

English: today i’m wearing a new shirt and of course sparkles

8 thoughts on “6.3.2013 outfit #12

  1. Hvor er det nogle dejlige billeder af dig Lise 🙂 Og jeg er rigtig vild med skjorte-under-trøje looket.
    Jeg mangler også en pæn hvid skjorte, men den må gerne være lidt lang. – hvor lang er din?

    • Jeg vil sige halvlang 😉 Når man ikke har noget over, går den ned til midt på numsen og den er figursyet, så den er lidt smallere i taljen og går lidt ud for neden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.