Sunday smile #13

10.03.2013 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

Nogle gange er jeg tidsoptimist… og det er i grunden ikke så skidt at være, men nogle gange tager det ligesom overhånd og så er man nødt til at trække i håndbremsen…. og gøre én ting færdig før man kaster sig over det næste.

Således er jeg denne weekend, ud over at være til kobberbryllup det meste af lørdagen, blevet færdig med en del arbejde (som jeg har udskudt i noget tid).

Det føles skønt… men jeg må indrømme, at jeg lige blog-wise… føler mig lidt bagud nu – trods det, at jeg allerede fra bloggens spæde start, besluttede, at det kun skulle være lystbetonede indlæg i fik fra mig – og aldrig noget… jeg følte jeg burde gøre.

Det er ikke fordi jeg ændrer mening nu, men pludselig fik jeg lyst til at fortælle jer det.. (ha ha ….og få den der gnavende følelse… som jeg i øvrigt totalt underkender, væk)

Går ud fra at alle kender det… og bekæmper det så godt vi hver især kan, for der er så meget andet man, som menneske, er slave af.

Kram til jer… Sammen med et lille smil…
Lotto er en slags skat for den del af befolkningen, der er dårligst til matematik og husk at hvis det ikke lykkes første gang, er faldskærmsudspring ikke noget for dig 😉

English: just some thoughts about getting everything done!

6 thoughts on “Sunday smile #13

 1. Jeg kender godt den følelse. Samtidig vil jeg sige at den gnavende fornemmelse for mit vedkommende skyldes at jeg har lyst til at blogge, men at tiden bare ikke slår til… 🙂

  • Lige præcis…. for man vil jo også alle de andre gode og sjove ting – og der ér jo noget, der bare skal gøres 🙂
   Heldigvis er det yderst sjældent jeg har denne følelse – bilder mig ind, at det er fordi jeg er god til planlægning og prioritering 😉

 2. Jeg kender det SÅ godt. Er bare det der sted i mit liv, hvor der lige nu sker alt for meget med arbejde og studie, og jeg kan slet ikke finde plads til bloggen. Selvom det i virkeligheden måske er den, der giver mig mest? Hm.. Lad os håbe på næste uge/måned bliver bedre 😉 Kram <3

  • Der er svært sommetider – forventningerne til én selv kan godt være urealistiske… og hvis man ikke får nedjusteret lidt kan det ende galt.
   Det lyder til, at du har rigtig meget at se til lige for tiden, men husk, at du helst skal kunne se en realistisk ende på noget af det… ellers er det jo totalt uoverkommeligt.
   Jeg prøver at tænke på, at alt jeg foretager mig skal gøre mig glad og være noget der giver energi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.