Transformation…. med Nicehome.dk

11.03.2013 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret


*** sponsoreret***

Transformation i mere en én forstand – den ældste af mine drenge er blevet 11 år (kors – hvor blev den tid af) og man begynder mere og mere at mærke, at han er ved at gå fra at være dreng til at være ung mand. Ud over at han jo selvfølgelig vokser og begynder, at danner sig sine egne meninger, så er han også begyndt at tale anderledes, opføre sig anderledes og i det hele taget være mere sig selv…

Derfor er det også på tide, at der skal ske lidt på værelsesfronten… vi har selvfølgelig fået luget ud i diverse bamser, børnebøger og biler, men ellers er der faktisk ikke sket meget de sidste mange år.

Hans værelse er ikke særlig stort, så det er faktisk lidt en udfordring, at få møbleret det, men sengen og reoler har vi i hvert fald styr på.. så det, der skal findes er et skrivebord, der ikke er for stort.

På www.Nicehome.dk har jeg fundet et fint skrivebord, som er robust, men alligevel ser så let ud, at det ikke helt vil tage al magten i værelset og der er tilmed en lille skuffe under bordpladen. Det gode ved skrivebordet er, at det kun er 60cm bredt – og derfor ikke fylder ret meget, men samtidig er det stort nok til den bærbare, som han har.  (ja, det er andre behov, end da jeg var i skolealderen – men nu er der nok også ret stor forskel på piger og drenge…. ingen af mine drenge har i hvert fald ikke så meget nips, som jeg havde)

Der kan i øvrigt findes alle former for møbler og ting til boligen på Nicehome.dk, som har eksisteret siden 2008. Målet var dengang, og er stadig, at forhandle kvalitetsmøbler til boligen til gode priser. Skrivebordet koster 1147,50 kr.

Har i selv projekter i gang for tiden og er der nogle af møblerne fra Nicehome.dk i godt kunne tænke jer? Hvad med den her?

Kram!

 

English: Looking for new furniture for my son at nicehome.dk

 

6 thoughts on “Transformation…. med Nicehome.dk

  1. Elsker at lave om der hjemme…lige for tiden er jeg megt tilfreds med hvordan det ser ud og så må den største forandring være når jeg skal rydde klædeskab 🙂

    • Ha ha – det er jo desværre ikke altid den lette løsning – i vores hus har vi tre værelser på første sal, et stort, et lille og et midt imellem… og det ville da være skønt, hvis de var lige store, men det kræver ret meget ombygning… så vi forsøger at møblere ‘efter forholdene’ 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.