Run… just run

14.03.2013 af: walkinrunout Kategori: exercise, motion, sponsoreret

[goviral]

 

Den sidste tid har det stået lidt skidt til med løberiet… ja jeg har faktisk kun været afsted én eller højst to gang om ugen.. og det er altså ikke nok, hvis man forestiller sig, at man skal løbe et løb på 14,6 km og en måned – og kun er oppe på godt 7 km. lige pt. Peew – det er jo under det halve.

Undskyldningerne har jeg dog helt styr på… for dem fortæller jeg mig selv jævnligt, men jeg vil spare jer for dem her (I kender det jo sikkert godt) og i stedet vil jeg fortælle, at jeg er sikker på, at jeg nok skal nå at blive klar – det kræver blot lidt diciplin og motivation fra nu af…

Videoen her er ret imponerende… for mig er det i hvert fald vildt imponerende, at læse om og se film, med personer som bare har det ekstra gear.. eller ekstra drive, der gør, at de virkelig kan presse sig selv… og gøre helt vilde ting. Den motiverede mig til lige at give den en ekstra skalle fra nu og en måned frem… så jeg kan gennemføre i en anstændig tid og være stolt af mig selv.

Diciplinen er også klaret. Jeg har indskrevet planlagte løbeture i kalenderen – og satser på, at diverse sygdomme , som halsbetændelse, forkølelse og influenza er ovre for i år… så kører det!

Er I gode til at få sat jer mål på træningsfronten? Eller har I det lidt som jeg …. lidt svært ved at presse sig selv –  jeg synes det er ret sejt, at jeg overhovedet kommer afsted på løbeture, underviser i zumba og går ture med yndlingshunden – hvilket det jo også er… men det er jo godt, at komme skridtet videre.

Kram!

 

English: the man in the video is amazing…. not that I would like to do the same, but i love the idea

8 thoughts on “Run… just run

  1. Yikes! Kan ikke engang cykle 14km! Jeg var kommet ind i en ret god yogarutine, men blev nødt til at tage til Dubai, og glemte selvfølgelig træningstøjet. Må igang igen når jeg kommer hjem:)

  2. Jeg er faktisk også begyndt at skrive mine planlagte løbeture ind i kalenderen. Det synes jeg fungerer ret godt – så er der på en måde sat tid af til det. Og ja, super fed video! Når det kniber lidt med motivationen hos mig er jeg stor fan af at læse Løbemagasinet som jeg abonnerer på. Det giver mig næsten altid lyst til at hoppe i løbeskoene med det samme 🙂

    • Tak for tip, Nanna – jeg har kun læst ét nummer af løbemagasinet, men manden har Aktiv Træning…. det låner jeg lige 🙂
      – og så aftaler vi lige med ham foroven, at vi skruer lidt op for varmegraderne… så kører det igen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.