Espadrilles

 

 

Godt nok er vejret ikke helt med mig endnu, men jeg er begyndt at være ret tiltrukket af espadriller – de er her og der og allevegne…

De ultimative er dem fra Chanel, som også fåes i læder – wauw de er flotte…men det er prisen sandelig også… over 3000kr. (for sko, der splatter ud, hvis man har dem på i regnvejr) – der skal i hvert fald seriøs opsparren til, hvis de engang skal blive mine.

Jeg har dog fundet nogle lidt billigere alternativer (lidt) – og som i kan se er jeg ret tiltrukket af dyreprint og sømandsstriber.

Espadrilles

Christian Louboutin slip on sandals / Stella McCartney zebra print sandals / Armor Lux striped espadrille, $32 / G by Guess / B Brian Atwood multi color sandals / MICHAEL Michael Kors navy flat shoes / Missoni sandals, $325 / ESPADRILLE SUMMER CITY ONÃ A / ESPADRILLE URBAN SAFARI CAMUFLADO

 

Drømmer i ikke også om bare brune ben, shorts, soltoppe og espadrillers?

 

Note: Espadrillos, espadrilles, espadrillers…. svært ord, som jeg med skal må erkende, at jeg finder svært at skrive.. oprindeligt er det vel spansk/sydamerikans, men det er blevet både amerikaniseret og fordansket… men i ved, hvad jeg mener, ikk’? – Tomato, tomato

 

Kram!

 

English: Looking for espadrille shoes.

 

12 thoughts on “Espadrilles

 1. Det er hyggeligt at kunne drømme sig væk om den fine sommervær…Spørgsmålet er om man skal drømme sig væk længe syd på, for tror ikke på sommer når vinteren er stadig her:)
  Fine sko, jeg synes den militær udgave er ret sjov:)

  P.S. synes ikke du er en kylling når det gælder farver, du har da ret tit både pink og diverse print her på bloggen, det er jeg ikke så egnet til 😉 Neon gul er den eneste farve jeg kan bruge..LOL

  • Ha ha tak – jeg prøver virkelig at få farver med… og jeg er ved at være nået dertil, hvor jeg lidt synes at pink og rød hører med til mine basisfarver… sort, hvid, grå og blå… så jeg er da godt på vej.
   Synes faktisk at farver er så skønne 🙂

 2. Jeg vil simpelthen også så gerne eje dem fra Chanel, men jeg må sande, at jeg ikke har pengene, og selv hvis jeg havde, ville jeg nok hellere bruge dem anderledes, så længe min eneste indkomst er SU 😉
  Men jeg synes så absolut også, at de stribede fra Armor Lux er lækre!

  • Hmm ja – det der med prioritering er nogle gange lidt svært, men nok også meget sund….. det ville nok være kedeligt, hvis man bare kunne købe alt hvad man havde lyst til 😉

 3. Jeg giver ikke omkring 3000 for et par sko, som ikke kan tåle en regnbyge – punktum.
  Jeg vil gerne ha’ et par hertil sommer, men jeg tager nok et par til omkring 300 danske kroner.

  • Chanels er virkelig flotte, men jeg synes selv, at der er rigtig mange flotte som er meget billigere.
   – og tænk hvis der lige pludselig kom en uventet byge 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.