Photocare

16.03.2013 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret, tips & tricks

*** sponsoreret***

Viborg Søndersø og domkirke – marts 2013

Morgensol fra soveværelsesvinduet – marts 2013

Engang i mellem er der pletskud…. som i virkelige pletskud. Fotografier der bør foreviges på en anderledes måde, end den store mængde af “helt almindelige” billeder jeg tager.

Til det kan photocare.dk være en stor hjælp, for hvem har lige en kæmpe A0-printer stående eller et bogbinderi i kælderen?

 

Jeg har siden digitalkameraets opfindelse (ok siden jeg selv fik ét) overhovedet ikke fået fremkaldt billeder, hvilket nok ikke er enestående, men fra mange hører jeg: “Er det ikke en skam?”, “Får du så set dine billeder?” osv. – og det gør jeg faktisk… lige så meget som de billeder jeg har fra gamle dage – og som sirligt er sat ind i mapper.

Men som jeg skrev før, er der bare nogle billeder som fortjener lidt mere… og én af mine veninder har fået fremstillet kæmpe store billeder af nogle af deres bedste pletskud af deres fire drenge… Det  ser vildt godt ud med dem på væggen.

Det har et stort hus med mange hvide vægge og når jeg skal tyvstjæle denne ide, skal jeg nok begrænse mig en smule… Vi har dog en trappe op til 1.sal med store hvide flader… og så er det jo godt, at jeg kun har to drenge 😉

Har I prøvet at få forstørret nogle af jeres smukkeste billeder?

Hvis man slet ikke er til, at have sine egne billeder hængende på væggen er der hos PhotoCare også mulighed for rigtig mange andre former for fremkaldelse – fx. kan man få sit helt eget billede på et mobilcover, en madkasse, et ur eller på en kalender og i sådanne tilfælde vil man i hvert fald ofte se sine smukke billeder. Se de mange muligheder her.

Nu kalder en løbetur for mit vedkommende. Det bliver i skoven, for der blæser helt vildt – og trænger man til et pust… er der jo de skønneste fotomuligheder (og ja jeg løber med min Iphone på armen)

Kram og rigtig god weekend!

 

English: At Photocare you can get at lot of different stuff with your own Photos – cups, lunchboxes, bags etc.

2 thoughts on “Photocare

  1. Jeg er heller ikke så god til at få fremkaldt mine billeder, men vil rigtig gerne blive bedre til det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.