17.3.2013 outfit #14

17.03.2013 af: walkinrunout Kategori: music, outfit

Dagens outfit er fra i fredags, hvor min kære familie og jeg var i Aalborg. (det fine billede jeg står foran er fra 4Sounds facade – cool ikke?)

Vi besøgte bl.a. 4Sound i Aalborg, da min mand skulle have sig en ny guitar – en Gibson Hummingbird, for de af jer, der interesserer jer for den slags.

De er virkelig smukke – og mens manden fik købt sin drømmeguitar, fik drengene afprøvet alle de opstillede trommesæt, nå ja og rytmepinde, xylofoner osv.

 

Da vi nu var på de kanter, smuttede vi lige en tur i Aalborg Storcenter, hvor jeg hos Henrik Ørsnes, fik øje på Camilles flotte 6.10 jewellery ringe – og så går man da ikke bare forbi… så jeg købte én af de fine sorte sølvringe og så mente drengene, at det var tid til at gå på Jensens Bøfhus.

Silver Industrial black ring (i selskab med Jane Kønig og Line & Jo)

Zoe Karssen sweatshirt//Vero Moda skirt//By Malene Birger scarf//New Balance shoes

Totalt hygge – yeahh!

Har i også haft en god weekend? indtil nu?

 

Kram!

 

English: Visiting Aalborg – buying a guitar, a ring and four steaks at Jensens Bøfhus.

19 thoughts on “17.3.2013 outfit #14

 1. Åh, det lyder skønt. Det hele faktisk 🙂
  Jeg er vild med din nye ring, den er super flot. Der er så mange lækkerier i den kollektion synes jeg.

  • Ja det er der – hun har gjort det rigtig godt 🙂 og de passer så fint sammen.
   Prisen er også rigtig god 🙂

  • Åhh tak Ida – det er også bare det lækreste…. virkelig afslappet, men ikke kedeligt 🙂
   Føler mig helt tilpas 🙂

 2. Sikke nogle fede billeder der kom ud af guitarshoppingen:) Mmm..Jensens Bøfhus..det er ellers ved at være et stykke tid siden. Jeg er helt vild med de der soyachampignons de nogle gange har i salatbaren:)

  • Ja, guitarshopping kan godt være sjovt 🙂
   Det er også længe siden jeg sidst var på Jensens…. synes tit der er fyldt, rodet og beskidt… Og jeg ved ikke om det var fordi vi spiste allerede 17.30, men der var faktisk både rent, hyggeligt og god betjening 😉 skønt… for drengene synes det er fedt at komme der 🙂

  • Tak skal du ha… synes også at facaden er så cool 🙂 – jeg gad godt, at have være en flue på væggen til det møde 😉

 3. Pingback: Looklab.dk - Clamour for Glamour » Thanks for your Support :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.