sunday smile #14

17.03.2013 af: walkinrunout Kategori: smile

I dag har været en rigtig hyggedag for mig – én af den slags, hvor jeg bare har lavet lige præcis hvad jeg har lyst til… Jeg nåede alle “pligterne” lørdag og har derfor i dag nydt solen, bagt boller, læst og leget med børnene og hunden.

 

Så dagen smil er måske lidt i den anden grøft….

 

To mænd mødes i helvede.

Den ene: hvorfor døde du?
– af at fryse, hvad med dig?
– af lettelse.
– nå hvordan?
– jo, jeg var sikker på, at min kone var mig utro, og en dag kom jeg tidligt hjem, for at tage hende på fersk gerning. Jeg ledte overalt i huset, også både i skabet og under sengen, men fandt ingenting. Jeg blev så glad og lettet at jeg døde.
Den anden – idiot! hvis du havde åbent fryseren, så var vi begge i live nu.

 

Kram og nyd det sidste af søndagen!

 

English: danish joke!

4 thoughts on “sunday smile #14

  1. Hihihi elsker dine små hygge vits 🙂
    Det lyder ellers som en dejlig søndag, da alle pligter var ordnet allerede lørdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.