sunday smile #14

17.03.2013 af: walkinrunout Kategori: smile

I dag har været en rigtig hyggedag for mig – én af den slags, hvor jeg bare har lavet lige præcis hvad jeg har lyst til… Jeg nåede alle “pligterne” lørdag og har derfor i dag nydt solen, bagt boller, læst og leget med børnene og hunden.

 

Så dagen smil er måske lidt i den anden grøft….

 

To mænd mødes i helvede.

Den ene: hvorfor døde du?
- af at fryse, hvad med dig?
- af lettelse.
- nå hvordan?
- jo, jeg var sikker på, at min kone var mig utro, og en dag kom jeg tidligt hjem, for at tage hende på fersk gerning. Jeg ledte overalt i huset, også både i skabet og under sengen, men fandt ingenting. Jeg blev så glad og lettet at jeg døde.
Den anden – idiot! hvis du havde åbent fryseren, så var vi begge i live nu.

 

Kram og nyd det sidste af søndagen!

 

English: danish joke!

4 thoughts on “sunday smile #14

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email