Konkurrence – Vind et par øreringe fra Annlil

21.03.2013 af: walkinrunout Kategori: konkurrence, sponsoreret

Jeg har fået et par rigtig smukke dråbeformede sølvøreringe fra det danske smykkefirma Annlil. Jeg synes de er utroligt flotte og enkle og passer perfekt til både hverdag og fest.

Jeg har altid smykker på… både fingerringe og øreringe… og når jeg husker det, tager jeg også gerne både halskæde og armbånd på. Jeg synes at smykkerne er med til at skabe enten kontrast eller sammenhæng i mit outfit, alt efter hvad jeg ønsker, at fremhæve. Derfor har jeg også mange forskellige slags smykker – klassiske guldsmykker og perlekæder, rå rhodinerede smykker, hjemmelavede bohemesmykker – ja det eneste der ikke er repræsenteret, er kæmpe store vulgære, uægte smykker (og hvorfor i alverden skulle jeg have dem ha ha)

Sølvdråberne, som jeg har fået af Annlil, vil jeg kategorisere som klassiske og jeg har indtil nu brugt dem som hverdagssmykker både med håret opsat og hængende løst ned. De vil dog også sagtens kunne bruges i et festoutfit… jeg har bare ikke lige været så heldig, at jeg har været inviteret i byen de sidste par uger 🙂

Kan i lide dem?

Det håber jeg, for det er ikke bare mig, der er heldig her, for hos Annlil, har de været så flinke, at sende mig et ekstra par smukke sølvøreringe, som jeg kan give til én af jer.

Så til tasterne, søde læsere – Det eneste i skal gøre for at deltage, er at like Annlils facebookside og samtidig lægge en kommentar til dette indlæg. I kunne jo fx. fortælle mig om jeres stil, i forhold til smykker, er mest Klassisk, Romantisk, Boheme, Trendy eller helt smykkeløs!

Jeg trækker den heldige vinder 2. påskedag – mandag den 1.april

Hvis i ikke kan vente på, at i måske vinder eller bare er nysgerrige, kan i se Annlils udvalg af smykker og tørklæder på deres webshop og som ekstra service tilbyder de en rabat på 25% fra i dag og indtil den 31. maj 2013 på alt fra shoppen. I skal blot bruge rabatkoden:  annlil125 eller dette direkte link. (så trækkes rabatten automatisk fra, når vare tilføjes kurven)

Kram – og held og lykke ♥

19 thoughts on “Konkurrence – Vind et par øreringe fra Annlil

  1. Hvor er de fine – enkelt og klassisk er vist de 2 ord, der bedst beskriver mine smykkevalg 😉 Og der vil Annelils smukke dråber passe perfekt 😀

  2. Min stil indenfor smykker er enkle, sølv og elegante. Jeg kan bedst lide øreringe som “hænger” lidt. Det passer smukt sammen med min lange svanehals 🙂

  3. Superfine det er de. Jeg kan godt lide det klassiske, men også trendy og det rå, det kommer sådan lidt an på hvad humør jeg er i 🙂

  4. jeg er så vild med de smukke dråbe øreringe, og jeg ville gå med dem altid hvis jeg skulle være så heldig at vinde <3

  5. Pingback: 23.3.2013 outfit #16

  6. Super flotte øreringe! Er mest til det enkle og ikke så mange af gangen. De her vil lige passe til min stil 😉

  7. Jeg er nok mest til det enkelte og klassiske look,helst sølv,men også det romantiske,det kommer lidt an på mit outfit,da det skal passe sammen det hele. 🙂

  8. Pingback: The great C – outfit #17

  9. Pingback: Lunch in heaven – Geranium

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.