23.3.2013 outfit #16

23.03.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit, today , , ,

20130323-094256.jpg
Zoe Karssen t-shirt//T by Alexander Wang skirt//By Malene Birger scarf//Bumper Boots

Min t-shirt fra Zoe Karssen er virkelig blevet skambrugt… men det er jo kun skønt, når man får købt noget, som er så anvendeligt, at man har det på så ofte som muligt.

Jeg giver jer lige et lidt anderledes billede af mit outfit fra i går, da jeg fik lyst til at lege lidt med både rammer, opløsning, farver (eller manglende farver) og fotostil.

Synes I også det er sjovt? Eller gælder det bare altid om, at ‘fremstille’ det bedste billede, i mere traditionel forstand.

Her hos mig er der lige om lidt skov-løbetur på tapetet, (jeg er jo under optræning, husker i nok) og i aften skal jeg til pigefødselsdag.

Tænker at det vil involvere både bobler og dans og en hel del snakken – skønt.

 

Kram og rigtig god weekend (eller påskeferie)
– og så husk lige, at I kan vinde, de der fine øreringe fra Annlil.

 

English: outfit from yesterday with the Zoe Karssen T once again – now i’m going for a run and later to a birthday party

11 thoughts on “23.3.2013 outfit #16

 1. Rigtig god løbetur! Jeg har fridag i dag, men i morgen er det min tur til at komme ud på skovstierne 🙂
  T-shirten er bare så fed. Jeg drømmer lidt om “Madame” t-shirten fra Zoe Karssen lige for tiden – den er jeg helt forelsket i.

 2. Gpd træning…har pisket mig i gennem endnu en træningstime selv om jeg snotter og hoster…men det er dejligt at have det sådan…første gang nogensinde at jeg er træningsafhængig 🙂 Lækker tshirt og fede billeder! God fest i aften 🙂

  • Tusind tak 😉
   Du er da sej – det er jo helt perfekt, når man når dertil, at det er nødvendigt at træne…. så er det jo nemt at prioritere det (jeg er der også ofte, men har også perioder, hvor jeg virkelig skal overtale mig selv, til at komme afsted)
   Men i dag fik jeg sørme løbet 11 km og endda i skoven = ekstra hårdt 😉 yeahh
   – god bedring til dig;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.