Vinder af sølvøreringe fra Annlil.

02.04.2013 af: walkinrunout Kategori: konkurrence, today

Håber I alle har nydt påsken og det smukke vejr vi fik lov at få. Jeg nød det i fulde drag og føler mig fuld af energi og overskud… men nu er der jo selvfølgelig heller ikke så lang tid til min næste ferie….

Det kan dog hurtige gå ned ad bakke igen :-)….

Jeg var i går på en 12 km lang løbetur, der helt tog livet af mig… jeg blev i hvert fald ret dårlig et par timer efter jeg var kommet hjem – tror måske, at jeg ikke havde fået drukket nok væske inden turen. Heldigvis gik det over efter et par timer… så er der ved at være varmt (for det var ikke fordi jeg løb vildt hurtigt) – har I prøvet det?

Nå, men nu til det sjove….

Jeg har med hjælp fra Random.org fundet en vinder af de fine sølvøreringe fra Annlil… og vinderen er: Marianne P

Stort tillykke – jeg håber du bliver glad for dem – jeg har sendt dig en mail!

Tusind tak til alle jer der deltog – det er super skønt, at kunne give lidt godter til jer ind imellem – og der er snart endnu en give-away på programmet.

 

Kram og ha´en fortsat god tirsdag!

 

English: Hope you had a lovely Easter – I enjoyed the days of and the beautiful sun.

2 thoughts on “Vinder af sølvøreringe fra Annlil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.