Spring is in the air….

05.04.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish, travel

*** I samarbejde med MB4K ***

Trods det, at der stadig er nattefrost er der rigtig mange tegn på forår – fuglene synger om morgenen, blomsterne er ved at skyde op af jorden, vi har stillet uret en time frem… og endelig er Formel 1 sæsonen gået i gang….

De fleste danskere er til fodbold og golf, men hos os er det en festdag, når Kimi Räikkönen, Mark Webber og Jenson Button trækker i køredragten og skruer den op på 300 km/t – (indrømmet! – det er kun manden der er nød til at se både tidskørsler, kvalifikation og selve løbet – jeg kan såmænd godt læse, blogge eller vaske tøj imens – og ja – det ér Formel 1 vi taler om)

Tidligere har vi været på Monza og se Formel 1… og det må jeg tilstå er en helt utrolig oplevelse… 350.000 mennesker, en masse boder og et vildt stort areal, hvor der hele tiden er lige tilpas meget larm til, at man kun kan råbe sammen. Alle de kendte, der selvfølgelig holder til i pitten eller på tribunen, alle de udklædte tilskurere og hele stemningen gør at selve løbet føles som om det kun tager 5 minutter… vildt (det tager faktisk tæt på to timer)

Jeg er dog ikke større fan end, at min veninde og jeg tog ind til Milano om lørdagen, mens drengene hyggede sig på banen – man kan da ikke bruge en lørdag på en racerbane, når Milanos smukke gamle domkirke, Duomo di Milano, den gamle kolosale borg Castello Sforzesco, hvor alle byens herskere har boet og shoppegaderne ligger side om side.

Der var fedt i Milano og på Monza, men for mig er det ultimative formel 1 løb, Monacos – så det må være målet for næste tur og så er der jo også chance for at få rejsen finansieret… if you got the pokerface… og besøger et at byens mange casinoer… og ikke mindst er heldig eller dygtig.

Det næste formel 1 grand prix der foregår i Europa, er på Catalunya-banen i Spanien, og det kunne være super fedt at få arrangeret en tur dertil, hva’?

Kram og held og lykke!

 

2 thoughts on “Spring is in the air….

  1. Fedt at høre, at du også er fan af Formel 1. Jeg kender ikke ret mange kvinder, der synes det er interessant. Vi så Formel 1 på Spa-banen for et par år siden. Det var en kæmpe oplevelse, og vi drømmer om at se et løb på Monza eller Monaco.

    Birgit

    • Jeg har kun været på Monza, men min mand har også været i Spa… men jeg tror nu stadig, at Monaco virkelig må være toppen…. bare det, at de kører på de rigtige gader…. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.