Sunday smile #16

07.04.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit, smile , , ,

Sikken en skøn weekend jeg har haft…

I fredags var manden og jeg til charity dinner sammen med en hel flok skønne mennesker – hvor overskuddet fra aftenen gik til Broen-Danmark, som er en forening, der støtter udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv.

Vero Moda shirt//Oliver Cramer Leather pants//Marc by Marc Jacobs bag//Sand sandals

Ud over læderbukser og rød bluse havde jeg fundet to gamle, men rigtig fine ting frem. Det er øreringene samt nittesandalerne – begge dele er ca. et års tid gamle og fra henholdsvis H&M og Sand…. begge er køb, som jeg har gjort  meget pr. impuls og som jeg ikke tidligere har haft på.

Man kunne måske fristes til at tro, at det så var fejlkøb…. men det er det ikke… de har bare begge ventet på den helt rigtige anledning til at komme i brug.

Sandalerne synes jeg faktisk er pænest med en sort strømpe i, som jeg har gjort her… så ses de store guldnitter ekstra meget og de turkise øreringe synes jeg er super flotte sammen med den store røde flade … eller til at bryde den.

Det er sjældent, at jeg køber noget, jeg ikke straks begynder at bruge, men en gang imellem finder jeg noget, som jeg ved, jeg vil blive glad for, på et senere tidspunkt… Kender I det?

Det var i hvert fald en skøn aften og jeg håber at overskuddet blev rigtig stort.

Jeg kunne simpelthen ikke stå for denne lille tegning og tekst med Peter Plys og Grislingen, så den får i som mit søndagssmil.

Håber i har haft en rigtig dejlig weekend….

Kram!

English: Friday I was at a Charity Dinner wearing black and red together with two items, never worn before… one year old earrings and sandals.

5 thoughts on “Sunday smile #16

    • Mange tak, Marianne – ja det føles godt.. Og der er jo rigtig mange gode foreninger/organisationer som har brug for hjælp til at hjælpe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.