Art, lunch & Bowling

08.04.2013 af: walkinrunout Kategori: food & drink, outfit

Min mor havde inviteret til fødselsdag i lørdags og den skulle holdes på Kunsten i Aalborg.

Det passede mig rigtig fint, da der lige nu er to udstillinger på Kunsten som jeg rigtig gerne ville se. Dels Michael Kviums Real Monsters, som de fleste nok har hørt om og dels Dansk Graffiti 1984-2013.

Jeg er jo oprindeligt fra Aalborg og har derfor også været på Kunsten mange gange… det var dog dengang da museet bare hed Aalborg Kunstmuseum og det var nok lige dele selvvalgte udstillinger og tvungne (jeg gik i skole ikke langt fra museet og havde en formningslærer, der ofte benyttede sig af det).

De to udstillinger, der var der i weekenden, ville jeg som sagt meget gerne se, men inden fik vi den dejligste frokost på museets Café.

Jeg fik et sortiment af lokale specialiteter med autentiske sylterier, salater og groft brød og det smagte helt fantastisk… især den lille tykke ristede pølse øverst. Efterfølgende fik vi kaffe og æbletærte, mens alle børnene var udenfor, for at se …(og kravle) på skulpturerne i museumshaven… samt undersøge om isen i det frosne vandbasin kunne bære (og det kunne den ikke).

Michael Kviums “Seven“… som jeg bare næsten ikke kunne stoppe med at se på – De syv surmulende, buttede babyer var bare helt fantastisk lavet og med så mange detaljer, at tankerne bare fløj afsted… som havde det været rigtige babyer.

“Tail to tail” – som nok var min favorit blandt malerierne.

Zoe Karssen t-shirt//Provider leatherjacket//River Island jeans//Sandwich belt//New Balance shoes//Louis Vuitton Bag

Graffitiudstillingen var sjov og interessant, fordi man fik historien bag mange af “skrivernes” (graffitimaler) ideer og tanker; men også, fordi jeg kunne genkende indtil flere tags fra virkelighedens DSB tog og offentlige toiletter.

Udviklingen indenfor graffiti så tydeligt – de tidligste former var i mine øjne mest “hærværk” (sorry) mens der senere kom virkelig dygtige skrivere til… godt hjulpet af finere maling og bedre spraydåser.

Under alle omstændigheder kan jeg godt anbefale begge udstillinger!

Der er også en permanent udstilling på Kunsten, men da vi skulle spille bowling fra kl. 16, blev den hurtigt gennemset.

 

Kram!

 

English: Saturday at my moms Birthday – at Kunsten in Aalborg.

13 thoughts on “Art, lunch & Bowling

  1. Tror altså jeg snart må overgi mig og købe en par NEW BALANCE.. Min datter har dem og de er jo bare TOP smarte… Du ser så fin ud til din mors fødselsdag 😉

    • Tak skal du have Rikke… og ja, jeg kan altså kun anbefale NB – de er så skønne at have på… og så er de ok pæne 🙂
      Jeg overvejer lidt om jeg skal have mig et par i røde også… eller blå…. eller grønne… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.