Summer holyday…

10.04.2013 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret, travel

[goviral]

We’re all going on a summer holiday.
No more working for a week or two.
Fun and laughter on a summer holiday.
No more worries for me and you.
For a week or two.

Sådan lyder første vers i en gammel Cliff Richard sang (vist fra 60’erne engang)

Det er ikke én af mine yndlingssange, men faktisk én jeg godt lige kan sende en tanke, når vi alle er pakket godt sammen i bilen og begiver os ud på sommereventyr.

I år har vi for første gang …. nogensinde … ikke planlagt noget endnu (jeg plejer at have planlagt hele sommeren, ugen efter vi kommer hjem fra skiferie – nå ja… og egentlig også omvendt), men i år er helt anderledes… vi venter og ser!

Det er egentlig ikke noget bevidst valg, men bare sket….

– og så ser jeg lige ovenstående video… og er klar til den helt store planlægning… Wauw, hvor er der smukt i Norge… og en vandreferie kunne jeg faktisk vildt godt tænke mig (og nu er mine drenge jo også ved at være store nok, til at være med)

Har I prøvet vandretur som ferie…. og er det fedt?

 

Kram!

 

English: I have no plans for this summer… but maybe i’ll visit Norway… for a walk 🙂

4 thoughts on “Summer holyday…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.