More Jeans…

16.04.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Hen over vinteren har jeg mest brugt ensfarvede mørke jeans – sorte, grå og bordeaux, men som jeg også skrev om tidligere, bliver jeg mere og mere draget af lyse, blå og mønstrede jeans.

Det passer så også rimeligt godt med, at der netop dette forår er kommet godt gang i denim- tendensen igen. Så hvor man end kigger hen er der bare fede jeans i alle mulige modeller, farver og mønstre.

Én af de jeans jeg godt kunne tænke mig her i foråret er et par med militærprint – de er super flotte og med en slidt hvid t-shirt , en lang halskæde og mine læder-espadrillers er jeg da vist klar til både hygge på terassen, vino med veninderne i strandkanten eller en slendretur gennem Strøget eller en nyudsprunget park (det kan ikke tage mange dage, før de fine lysegrønne knopper kommer frem…. kan næsten ikke vente mere!!)

De ovenviste jeans er fra http://www.esprit.dk– som i år har fået lavet nogle rigtig lækre jeans. De har faktisk i år lanceret en ny jeans linie – Esprit Denim – og det synes jeg de er sluppet rigtig godt fra. De er gået lidt væk fra det sporty look, som for mig, var meget kendetegnede for Esprit tidligere og mere hen imod en tilfældig lækkerhed (en stil jeg vist har hørt Tini Owild tale om… den slags, som ser ud som om de bare har taget noget helt tilfældigt på… men som bare altid ser fantastisk ud…. )

De har også lavet et par lyse tie dye jeans, som jeg også rigtig godt kunne tænke mig – og hvor skønne ville de ikke lige være med en farvet top og et fint tørklæde … måske som hårbånd!

Er det ikke bare toppen af forår?

Kram!

 

English: Beeing happy for the new denim brand from http://www.esprit.dk – i would love to have the camou-jeans og som light tie dye jeans. 

14 thoughts on “More Jeans…

    • Tak Ida – det er jeg glad for, at du synes… jeg må indrømme at jeg tit synes collager er svære at lave – for jeg synes selv bedst om de simple, der ikke er overfyldte og i mine øjne rodede 🙂 men man vil jo gerne vise sammenhængen 🙂

  1. Har selv lige kigget forbi Esprit, og de har virkelig nogle fede jeans med print 🙂 Må have nogle med blomster, og så glæder jeg mig til at finde mine “blonde”-ankel-jeans frem snart 🙂

    • Ja… men de har også arbejdet på, netop jeans… jeg har fundet tæt på 10 jeg gerne vil have, men nøjes nok med disse to 🙂

    • Ja – også jeg…. jeg synes faktisk især de er skønne om sommeren…. som kontrast til alle de skønne sommerfarver (og alle har jo efterhånden en armyjakke… så bukser er lidt anderledes :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.