Give-away: Ciaté Caviar Manicure

17.04.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, sponsoreret

Jeg har jo prøvet Ciaté Velvet Manicure…. og er dermed helt klar til næste udfordring (hvis man kan kalde noget, som bliver så smukt og lækkert, for en udfordring)…. Det er Ciaté Caviar Manicure jeg taler om…. men, ved i hvad? Det er slet ikke mig der skal prøve det, men en af jer…mine meget søde…. meget heldige læsere.

Én af jer kan nemlig vinde det fine sæt, jeg holder på billederne – Sættet har Cocopanda sendt til mig og det består af en sort lak, caviarsmå kugler i sort, blå og grøn, en lille tragt (til at putte tiloversblivende perler tilbage med) samt en udførlig brugsanvisning.

Det du skal gøre, for at være med i konkurrencen om sættet er:

1) Være fast læser af bloggen – enten via bloglovin (og klik på hjertet) eller facebook (og like indlægget)

2) Skriv en kommentar til dette indlæg.

Jeg trækker en vinder fredag den 26. april 2013…. præcis kl. 12 😉

 

Kram og Held & lykke!

 

*** sponsoreret på den måde, at sættet med Ciaté Caviar Manicure er doneret af Cocopanda***


9 thoughts on “Give-away: Ciaté Caviar Manicure

  1. Pingback: Pink outfit #19

  2. Wow det er da vildt flot – tror både min teenager datter og jeg kunne få meget glæde af 🙂