Pink outfit #19

18.04.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , ,

Det kan godt være, at foråret ombestemte sig lidt…. men det gjorde jeg ikke – så, som et trodsigt barn på 3 år, greb jeg alt hvad klædeskabet gemte af pink og lyserødt (ok – ikke alt… for jeg har faktisk ret meget i netop disse farver)…. og så var der dømt forårsfest.

Jeg må dog erkende, at der alligevel er blevet lidt varmere i vejret… for jeg havde det faktisk ret varmt i angorastrikken, men kunne ikke tage den af…. da min førhen-sorte-bluse…. nu er sort med lyserøde fnug.

H&M angorastrik + silkenederdel (old) //Claire tørklæde//Acne styøvler

Efter arbejdet i dag var jeg igen på tøsetur, med pigerne fra mit arbejde. Vi skulle have lakeret alle de lerting vi lavede sidst – så om en uges tid får i at se, hvad jeg har lavet (hvis i lover ikke at grine…..hmmm nahhh – ok grin bare)

Jeg har forsøgt, at lave øreringe…. men jeg er meget spændt på, at se resultatet…. og om jeg overhovedet vil gå med dem ha ha…

Kram ladies! og husk lige, at i kan vinde skøn neglelak her.

 

English: wearing pink on a spring day

16 thoughts on “Pink outfit #19

  1. Jeg er helt vild med både farve og facon på din nederdel, lækkert! 🙂 Synes også det er blevet ret varmt på kontoret allerede, så jeg forsøger mig med noget lag på lag, som nemt kan tages af/på 🙂 Er spændt på at se både lerting og øreringe, fniiis 😉 <3

    • Ja lag på lag er nok løsningen her i april… de fleste ting var heldigvis blevet helt ok (i forhold til at jeg aldrig har prøvet det før) viser det snart 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.