Put a hat on it….

23.04.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg har fortalt, at jeg ikke shoppede en hel masse i Berlin, men dog fik én ting med hjem, som jeg er super glad for.

20130423-222131.jpg
En hat?…. ja, en hat….
Jeg har rigtig længe godt kunnet tænke mig en hat – jeg har set mange jeg godt kunne tænke mig, men jeg ville ikke betale det, de kostede – for hvis jeg skal være helt ærlig ved jeg ikke om jeg tør… altså at gå med hat.

Især i Danmark er der ret få der gør det… og er det helt forkert, når jeg hævder, at man virkelig lægger mærke til en pige/kvinde med hat?

Men da Marlborobutikken på Fridrichstrasse skulle lukke og derfor havde sat alle deres ting ned til halv pris… og jeg fandt HATTEN… så måtte jeg give det en chance…

20130423-222836.jpg
Jeg synes den er helt vildt fed og har indtil nu haft den på hver dag… dog ikke udenfor – bare lige gået lidt rundt med den… jo, jo baby steps… men nu er jeg ved at være klar – en tur med hunden iført hat og forårsfrakke… Skønt!

20130423-223239.jpg
Hvordan har I det med hatte? er de for seje? Eller for meget?

Kram!

English: my new hat from shopping in Berlin!

16 thoughts on “Put a hat on it….

  • Det er nemlig lige det…. Jeg havde den på i Berlin… lige da jeg havde købt den – og oplevede “nogen” opmærksomhed… men slet ikke som hvis jeg var i DK (I Berlin var der faktisk flere der gik med hat – og især mændene var godt repræsenteret)

  • Tak 🙂
   Jeg tror da nu ikke du vil ligne en bøv…. men kender godt lidt følelsen – det er virkelig afgørende, hvilken hat man har på… for ikke at se dum ud… Jeg går uden om caps… for det klær’ mig bestemt ikke, mens det til andre bare er så flot!

 1. Den er mega fed Lise! Tør du ikke gå med den køber jeg den gerne he he 😀 Men nej du har ret i man bliver kigget på i DK så snart man tager en hat på. Det underligt og ret irriterende 🙂

  //Charlotte

  • Ja det er … – jeg tør godt… for jeg vil – og jeg er startet med at have den på, på hundeluftetur om morgenen (der er der ikke så mange der kigger underligt på mig… ha ha)
   Jeg kan i øvrigt godt forestille mig en lignende hat til dig…. den vil klæde dig 😉

 2. Jeg elsker hatte. Seriøst, det er det perfekte accessorie! Jeg skal også have fat i en sort stråhat og en beige allá den, du har, og så er jeg vist godt dækket ind 😉

  • Ja – jeg har bemærket at du er én af dem, der er ret gode til det… at bruge hat 🙂
   Jeg har faktisk også en stråhat… den må jeg huske, at bruge til sommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.