It’s in your head…..

24.04.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, sponsoreret

[goviral]

Vi har nok alle, på én eller anden måde, allerede stiftet bekendtskab med Doves kampagne, som blev lanceret i 2004 og som blev lanceret sammen med deres Firming serie – her valgte de som, hvis ikke de første, så i hvert fald nogle af de første, at benytte helt naturlige kvinder i stedet for supermodeller. Kampagnen fik meget medieomtale og blev godt modtaget.

Med videoen ovenfor har Dove forsøgt at bevise, at kvinder ofte ser sig selv helt anderledes end de opfattes af andre. Vores egen beskrivelse fremhæver i større grad de mindre pæne ting… som, hvis vi er heldige, slet ikke bemærkes af andre.

Jeg tror de rammer hovedet på sømmet (som man siger), for rigtig mange har en mere negativ opfattelse af sig selv, end andre har af dem…. men jeg tror til gengæld ikke altid det er nok, for de kvinder der opfatter sig selv mere negativt, at høre resultatet: “andre ser dig smukkere end dig selv” – eller den gode gamle..”det er det smukke indre, der er vigtigst”

Jeg er selv ret overbevist om, at det hele foregår i ens eget hoved… og det er der, der skal arbejdes – men hvordan får man så vendt det, så vi bare altid opfatter os selv som totalt lækre – det er i min optik 1000 kroners spørgsmålet!!!

Når det er sagt – vil jeg hylde Dove for at tage hul på emnet… Og jeg ved de har en mission (ud over at de selvfølgelig gerne vil have, at vi køber deres produkter) som er, at få kvinder til at føle sig smukke, uanset hvordan de ser ud, acceptere sig selv som de er, samt at få skabt debat om det kvindeideal, der er fremkommet og som rigtig mange har svært ved at leve op til – og det er virkelig meget prisværdigt…..

Hvad synes I?

 

I nødstilfælde glæder jeg mig over, at der findes så meget smukt tøj.. der kan dække lidt over de værste “skavanker” (Sorry! – er nødt til at indføre lidt sarkasme… for ikke at gå helt i selvsving)

 

Kram!

 

English: some thoughts of Doves campaign

 

[goviral]

4 thoughts on “It’s in your head…..

  1. Wauw, den er rimlig vild. Sikke en forskel på tegningerne. Kunne godt tænke mig at få tegnet sådan en tegning. Har lige postet et billede af mig selv på bloggen. Synes sgu jeg ligner en skaldet, træt kvinde 😉 Haha.. Måske det bare er mig selv.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.