26.4.2013 Outfit #21

26.04.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit, today , ,

20130426-112005.jpg
Store bededag er i år konfirmationsdag for os. Det er min venindes datter der skal konfirmeres og hele familien er dresset op og klar til fest.
Jeg har for længe siden købt Carven-kjolen, til netop denne dag – jeg havde dog regnet med, at der havde været lidt varmere og at det ikke ville være nødvendigt med strømpebukser og jakke – men man må jo indrette sig efter det, man ikke kan ændre – og jeg har faktisk også en uldcardigan og et par leggins med i tasken.

20130426-112744.jpg

20130426-112928.jpg
Carven kjole//Provider læderjakke//Acne Pistol støvler

Har i også konfirmation i familien eller omgangskredsen i dag – eller er det måske tid til en tur i haven?

Kram til jer alle – og lige om lidt trækker jeg en vinder af det skønne Ciaté neglesæt

English: dressing up for party

22 thoughts on “26.4.2013 Outfit #21

  • Tusind tak Marianne – dette er min anden Carvenkjole og jeg synes bare de laver så smukke ting.

 1. Den kjole er noget af det smukkeste, og hvor er den lækker til dig! :)
  Jeg håber I får en dejlig dag! Jeg selv skal ikke til konfirmation før midt i maj!

  • Tusind tak, Ida… det er jeg da glad for at du synes… jeg har faktisk været lidt “gul-forskrækket”, men synes bare, at gul er så flot i foråret… så jeg vovede mig ud i det (nok heller ikke på det værste tidspunkt – alle er jo efterhånden sprunget i gult ha ha)
   - og det var en RIGTIG dejlig dag :)

  • Det kan jeg sagtens forestille mig – jeg synes de laver virkelig velsiddende kjoler (jeg har desværre aldrig prøvet andet fra Carven end kjoler)

  • ja den er super flot og så skøn at have på… (der er intet der strammer ha ha) – og det er jo lige én af dine farver… tænker tit på dig, når jeg overvejer om det bliver for gult… ;)

  • Tusind tak Emilie – den var også i lyserød…. som jeg overvejede ret længe… men jeg blev lidt modig og valgte den gule hvilket jeg er glad for jeg gjorde det – og den er jo ok, selvom jeg fortsat er ret hvid.. ha ha

  • Ej tusind tak Tine – det var netop farven jeg var mest bekymret for…. så det er jeg glad for, at du synes.

  • Ja… jeg tror egentlig at det sorte sat til gjorde, at jeg virkelig følte mig godt tilpas… ha ha – så ser man jo heller ikke den vinterblege hud på arme og ben..

  • Tusind tak Milana… jeg endte faktisk også med at være ret glad for det :)

 2. Nui, det er altså en flot og festlig kjole, som bare sidder så godt på dig :-) Synes den går godt med det sorte læder :-) Ingen konfirmation her, men jeg var til fødselsdag hos min far i går :-)

  • Ja jeg synes også at den er flot til sort og kontrasten mellem de søde blomster og læder er ganske fin :)

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email