Isabel M ♥

02.05.2013 af: walkinrunout Kategori: tips & tricks

Jeg er sikkert ikke den eneste der er ret så vild med Isabel Marant – at dømme efter populariteten, af nogle af hendes designs, er vi ret mange om at være fans.

Jeg beundrer næsten altid hendes vildt flotte, feminine tøjdesigns og ALTID hendes sko- og støvledesigns…. hvordan gør hun det?

Jeg er bare desværre ikke ejer af noget fra hendes hånd endnu…. (der er lige det lille minus, at det aldrig er rigtig billigt – vel nærmest lidt dyrt) og nogle af de ting der tiltaler mig mest er faktisk de meget dyre items… øv! Se bare de skønne sandaler hun har på her nedenunder… til den nette sum af 4.800 kr. Arrrrghhh!

Jeg synes til gengæld, at hendes stil er til at kopiere … med hjælp fra highstreet-kædernes udvalg (for de vil selvfølgelig have en bid af kagen…) så sådan lever jeg lige nu…. og så en gang… får jeg prioriteret “the real thing”

På Net-a-porter.com er der lige nu et lille interview med IM herself og hvis I ikke har set det endnu, så kig da lige forbi….  (her), men pas på… der er vildt mange lækre ting på web-shoppen lige nu 🙂

 

Kram!

 

English: Net-a-porter.com has right now an interview with one of my favorites…

6 thoughts on “Isabel M ♥

  1. Hun laver så pæne ting! Min mor har lidt derfra og jeg ville ønske at jeg også havde en del i garderobeskabet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.