sweatpants… sweat or going out….

03.05.2013 af: walkinrunout Kategori: exercise, new stuff

Jeg har aldrig før overvejet at tage joggingbukser, sweatpants, træningsbukser eller den slags på, uden at skulle dyrke sport, gøre rent eller bare slappe af indenfor hjemmets fire vægge, men jeg må indrømme, at jeg er begyndt at få et godt øje til denne type bukser.

Kasia, som jeg læser med hos, er eminent til at få et fint og lækkert look ud af sweatpants – kombineret med lækre t-shirts, sweatshirts og flotte sko – men fra at synes noget er flot, og til selv at iføre mig det ….. er der et lille stykke vej.

Men i onsdags var jeg i den heldige situation, at min favorit-yogalærer kom tilbage fra barsel (og ligner selvfølgelig én, der har været på bootcamp og ikke på barsel) og samtidig opdagede jeg at Vero Moda havde nogle bukser, som minder meget om de lækre sweatpants fra Isabel Marant, men til meget billigere penge.

Så hey – jeg har købt sweatpants…. Jeg forventer at de vil blive stylet med t-shirt, blazer, ballerinaer… noget af tiden og med bare tæer, sports-bh og Kari Traa-top resten af tiden… det er da win-win. Noget andet der er win-win er denne jakke fra campz. Igen er der tale om multi beklædning der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Har du også et multibeklædning hjemme i dit klædeskab? Og hvis ja, hvilket er din favorit?

De smarte, som har praktiseret dette i lang tid, må undre sig over at jeg først kommer med nu – but hey… jeg har aldrig været særlig hurtig 🙂

Hvordan har I det, med at rende rundt i “træningstøj”? er det totalt fantastisk, blødt, lækkert og nemt… eller er det bare en tand for afslappet?

 

Bonusinfo… Jeg mindes faktisk lidt denne trend fra firserne, hvor stort set hele Aalborg rendte rundt i pastelfarvede joggingbukser fra Butler, påsat hvide bogstaver… der formede et, for den tid totalt sejt, kaldenavn..(et af de facts som jeg i virkeligheden godt kunne finde på at benægte, at have været en del af…)

 

Kram og ha’ en rigtig dejlig fredag aften! (på DR2 kommer der Vicky, Christina, Barcelona… kl. 20 – if you care!!!)

English: I bought new sweatpants from Vero Moda… planning to wear them for both yoga and work

12 thoughts on “sweatpants… sweat or going out….

  • Åhh ja – du er også så super god til det 🙂
   Og netop med stiletter er man jo ikke i tvivl om, at man ikke bare slapper af – jeg er desværre bare knap så god til de helt høje (fungerer bedst for mig, når jeg enten skal sidde ned eller drikke så meget alkohol, at fusserne ikke gør ondt) 😉

 1. He he…super med lidt 80’er-bonusinfo:) Jeg er også ret vild med den type joggingbukser, har også set nogle i silke, som gerne måtte flytte ind hos mig:)

  • Ja 😉 første styling blev så med turkis Kari Traa top og intet andet – men det er også vigtigt at være komfortabelt klædt på til yoga 😉

 2. Ja, joggingbukser kan faktisk være fede når de bliver stylet rigtigt! Men det er til gengæld også vigtigt at tilføje noget fint til, så det ikke bliver “jeg er ligeglad med verden”-outfit. hehe.. Dem du viser her har en fin detalje synes jeg, og kan helt sikkert styles smukt 🙂

  • Ja jeg synes også det er pænt med detaljen foran – læg og indsnit 😉
   – og du har helt ret, der skal noget fint til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.