Drops of pink

05.05.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff, smykker

20130505-112713.jpg
Det er jo ingen overraskelse, at jeg rigtig godt kan lide pink, lyserød og rød… så det er egentlig bare underligt, at jeg indtil nu ikke har haft et par lyserøde øreringe…
Those days are over… for jeg købte i går et fint par i sølv, med rosa kvarts.

Vi skulle i byen til kaffe og aftensmad hos nogle venner, og da jeg i forvejen var i netop pink nuancer… tog jeg dem straks på. (Billedet er et selfie, taget i bilen, mens vi kørte – deraf det uskarpe touch) men det giver lidt en fornemmelse af, hvor lange de er.

Kram!

English: new pink Ear Rings

6 thoughts on “Drops of pink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.