A question of…. doing it again…

06.05.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

a question of t-shirtsDon’t believe the hype & Magic is something you make

De gør det igen, de gæve folk fra A Question Of….

– Endnu engang har de lavet en håndfuld nye t-shirts og sweatshirts… og jeg ville ønske, at jeg ejede den alle (eller næsten dem alle)… og jeg har ikke engang fået erhvervet mig dem jeg ønskede mig sidst de tilføjede nye..

Jeg kunne rigtig godt tænke mig begge t-shirts – fede statements på lækker kvalitet og med tanke for miljøet…. what’s not to love?

Take me to the sea

… og det stopper ikke her.. for en rigtig flot sweat er der også dukket op.. OMG!

Jeg ved at mange af jer også har fået øjnene op for A Question Of, men til de af jer der endnu ikke har lagt vejen forbi en butik eller webshop, der forhandler det… kan jeg kun anbefale jer at gøre det – men gem lidt, til jeg har fået sparet sammen 🙂

Kan I lide de nye statements?

 

Kram!

 

English: I just love the tee’s and sweats from A Question Of

10 thoughts on “A question of…. doing it again…

    • Ja det er den nemlig – de er i en lækker kvalitet – jeg ved ikke helt om de er tyndere, men de falder i hvert fald blødere… (men nu har jeg også kun én ZK, at sammenligne med og den er ikke så lang, at den “falder”)
      Tror jeg vil kategorisere dem som værende lige lækre 🙂

    • Ja… jeg er bare vild med dem alle 🙂
      – og nu har de faktisk også lavet sko (dem må jeg se nærmere på) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.