Loving Gadgets….

07.05.2013 af: walkinrunout Kategori: exercise, new stuff, sponsoreret

*** sponsoreret på den måde, at jeg har fået armholderne tilsendt fra Gadgetcity.dk***

Firmaet bag webshoppen Gadgetcity.dk har sendt mig to mobilholdere som kan sidde på armen – en virkelig genial opfindelse, som jeg ved jeg bliver meget glad for. Jeg har fået én i lyserød – til mig selv… yeahh og én i blå, som resten af familien kan slås om – ja… der er nogle fordele ved, at være eneste hunkøn i familien.

Jeg har en ipod med sådan en mobil-arm-holder til, men det sidste lange stykke tid har jeg stort set kun brugt min telefon, når jeg har været ud at løbe… på den har jeg alligevel alt min musik, mine løbe apps og mine lydbøger (jeps… jeg hører lydbøger, mens jeg løber – totalt genialt… og jeg slår to fluer med et smæk)

Tidligere løb jeg bare med telefonen i hånden, så sådan et armbind til mobilen er meget oplagt for mig at bruge – Ja egentlig er det vel genialt i alle de situationer, hvor man gerne vil have  hænderne fri…. gåtur med hunden, havearbejde, træning o.lign.

Det er efterhånden ret vildt, hvad man kan få af gadgets til både Iphone, Ipad og spillemaskiner og nogle er mere geniale end andre. Hos os er det mest et far/sønner projekt… jeg er mere til de virkelig anvendelige gadgets og jeg må indrømme, at jeg synes der er vildt mange skøre ting, som jeg aldrig kunne finde på at købe.  Andre er dog så geniale, at man jo ikke bør lade være – fx. det her armbind og så selvfølgelig covers og cases 🙂 Find iPad tilbehør hos Gadgetcity.dk

Hvad har I af lir/gadgets… hvis I har noget?

 

Hvis I har lyst til at følge med på “gadget-fronten” kan i følge Gadgetcity på facebook her eller kigge forbi webshoppen, hvor der er et hav af sjove, fine, anvendelige, fantastiske og skøre ting.

 

Kram!

 

English: Iphone case made for running – gift from www.gadgetcity.dk

10 thoughts on “Loving Gadgets….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.