Ocean4kids when it’s raining…

09.05.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff, sponsoreret

***sponsoreret på den måde, at jeg har fået regntøjet af Ocean4kids***

Yngstesønnen vil gerne være kok, når han bliver stor, hvilket både manden og jeg synes er en rigtig god ide, da vi begge elsker mad…

Nu er det så bare sådan, at han skulle agere model for mig til dette indlæg – og nu vil han gerne være model… ha ha – tag lige et til…, og tag et sådan her…., og når jeg gør det her…. og også et hvor jeg er oppe i træet…

Nu var der jo heller ikke så koldt… og han var godt klædt på, så måske han springer tilbage til det med kokkeriet igen… eller måske til noget helt tredje, når han bliver større.

Grunden til, at han skulle være model var, at jeg havde fået et nyt sæt regntøj fra Ocean4kids i str. 10 år 🙂

Regnsættet er marineblåt, men det fås i et hav af farver samt flere multifarvet. Det er lavet i PU 210 g og med linning i Polyester. Der er hætte på jakken, som kan rulles ind i kraven, hvis man ikke lige vil bruge den og så er der godkendte reflekser på.

Yngstesønnen cykler til skole, så især reflekserne er jeg glad for… og så selvfølgelig, at han kommer i skole uden at have fået vådt tøj…. Jeg synes kvaliteten virker rigtig god og yngstesønnen er da også vældig tilpas med at have det på.

Til de små størrelser er der smækbukser mens der til str. 6 og op efter er bukser med linning med elastik. Der er en elastik nederst på bukserne, men “den bruger vi ikke, vel, mor? for det mærker så underligt”….

Det er dog meget praktisk i nogle tilfælde.

Hvis I gerne vil se mere, kan i finde det her: Billigt regntøj til børn, hvor det også kan bestilles.

Kram – og så er det slut med at være model for denne gang – for nu skinner solen igen!

 

English: my son in Ocean4kids PU children rain suit

2 thoughts on “Ocean4kids when it’s raining…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.