11.5.2013 – outfit #23

11.05.2013 af: walkinrunout Kategori: today , , ,

20130511-152034.jpg
Så fik jeg taget mine sweatpants i brug til andet end yoga.
De er vildt behagelige at have på, næsten som…. ja, joggingtøj.
Jeg havde sat t-shirt og blazer til og sko med hæle, som jeg dog skiftede ud, da jeg skulle gå med hunden…
– Og eftersom, jeg ingen kommentarer fik om, om jeg mon havde glemt at skifte bukser… må det betegnes som en succes.

20130511-152549.jpg
Zoe Karssen t-shirt//Oliver Cramer blazer//Vero Moda bukser//Ole Lynggaard halskæde//Roland Cartier sko
Der er dog ret meget vidde i lårene – og jeg er lidt i tvivl, om jeg synes det er for meget… jeg kunne godt tænke mig at prøve et par, der er lidt smallere… og så kan disse jo være fuldtidsbeskæftigede som yogabukser… (Hvis et par smallere er bedre til mig)
Hvad synes i? Er det bare fordi kontrasten til jeans er så voldsom?

Miniferien (kr.himmelfart) er gået med arbejde med et stort powerpointshow, træning og anlæg af rustik terrasse (rustik betyder i denne sammenhæng, at jeg bare har lagt fliserne ovenpå jorden og ikke lagt grus og sand = ret ujævn) men det ligger et perfekt sted for formiddagssol og jeg glæder mig til at få den færdig.

Kram og god weekend!

6 thoughts on “11.5.2013 – outfit #23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.