Sunday smile #17

12.05.2013 af: walkinrunout Kategori: smile, today

Det er efterhånden længe siden jeg har givet jer et søndagssmil…. men det er bestemt ikke fordi jeg ikke har set nogle sjove tegninger, hørt nogle gode vitser eller oplevet noget sjovt…. jeg har bare ikke lige fået givet det videre.

Men i dag skal i ikke snydes….

Lille Peter går ind i en legetøjsbutik – Han går over til flyverne, og tager den flotteste flyver. Bagefter går han over til kassen, giver kassedamen en seddel. Kassedamen: “det er ikke en rigtig pengeseddel” – Lille Peter: “det er da heller ikke en rigtig flyver” :0)

Kram og fortsat god søndag!

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email