Can’t get enough… of sunnies…

13.05.2013 af: walkinrunout Kategori: today

Nu er solen endelig kommet frem og vi er nok en hel del, der ikke bare har fundet ballerinaer og t-shirts frem, men også alle vores solbriller (for seriøst… dem skal man bare have flere af)

Jeg har selv en hel del både dyre, som jeg lægger fint i æskerne hver gang jeg ikke har dem på, men også mange billige, som bare gemmes i bunden af mine tasker, i mine jakkelomme eller i forskellige skuffer.

Jeg må tilstå, at jeg egentlig har købt mange, i forbindelse med, at jeg er kommet afsted uden solbriller …. og ikke kan leve uden – kender I godt det?

Newline løbebriller//Miu miu//Sand//Prestige//Firmoo//Tankstationbriller – brune & snake//H&M lyserøde & spejl

De tre øverste er nogle jeg har planlagt at købe, mens de nedereste er resultat at før omtalte forglemmelser.

Solskinskram!

English: all my sunnies.

12 thoughts on “Can’t get enough… of sunnies…

 1. Sikke en fin samling du har! Jeg vil selv gerne have flere solbriller, dem jeg har ligner hinanden en del i farve (de er enten sorte eller brune) jeg vil gerne have nogle lyse og nogle med farve i stellet 🙂

  • Tak 🙂
   Jeg har haft flere hvide… men det er altid dem der går i stykker… eller jeg mister.
   Tror mit næste par skal være råhvide… 😉

 2. Skøn samling!
  Jeg ejer kun 2 par solbriller :p Der er altid et par der bliver væk og så køber jeg bare et nyt par i H&M til en halvtreller.
  Men hvis det var et dyrt par, så lod jeg dem nok ikke bare flyde 😛

 3. Holder med alle de andre: Sikke en fin samling! Jeg køber også ret mange solbriller, men når at smide dem væk/sætte mig på dem/glemme dem, før det bliver til sådan en bunke, som den du har:)

  • Ha ha – det er også rent held… det er faktisk længe siden jeg har tabt/ødelagt nogle, men som sagt glemmer jeg nogle gange, at få dem med.. og må så købe nye 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.