Young and beautiful?

15.05.2013 af: walkinrunout Kategori: music, today

*** I samarbejde med MB4K ***

Den får præmiere den 16. maj 2013… filmen… The Great Gatsby ….og jeg glæder mig helt vildt!!

Den er en genindspilning af filmen fra 1974 med Robert Redford og Mia Farrow i hovedrollerne og i biografernes beskrivelse af filmen indgår sætningen: “Hver aften holdes der kæmpe ekstravagante fester, hvor jazzen svinger, trusser forsvinder og rygterne svirrer…”  En nødvendighed at se og ikke mindst høre, for soundtracket til filmen er allerede i handlen.

Én af de sange jeg synes er smukkest på soundtracket er “Young and beautyful” med Lana Del Rey…

“Will you still love me when I’m no longer young and beautiful
Will you still love me when I got nothing but my aching soul

I know you will, I know you will
I know that you will”

Nu er jeg altså også ret stor fan af skønne Lana Del Rey – En helt utrolig dygtig, ung kvinde som bare har en helt fantastisk stemme.

Hun brød igennem med sangen Videogames, som jeg stadig bruger til udstrækning i mine zumbatimer – og seriøst aldrig tror jeg bliver træt af (måske mine zumbasser gør)

Hun har sin helt egen stil og selvom jeg mest er til hendes musik, kan jeg godt se, at  stil, stemme og performance hænger godt sammen – det er nok også derfor hun er den kvinde, der er blevet fremsøgt flest gange på Google i 2012. – hele 707.000.000 gange – for vildt! Se hele listen HER.

Kender i sangen? for Lana Del Rey, er jeg sikker på at alle kender…

Skal i se filmen?  som i øvrigt overhovedet ikke mangler  skønne, dygtige skuespillere … Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire, Tom Buchanan – jeg skal!!!

Kram!

 

English: I just love the music of Lana del Rey – like 707.000.000 others (list of most googled women 2012)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.