16.05.2013 outfit #25

16.05.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

20130515-210707.jpg
H&M jeans//Vintage skjorte//By Malene Birger læderjakke//New Balance sko
I går havde jeg tidligt fri fordi jeg skulle til fodterapeut…
For at være helt ærlig har jeg døjet lidt med smerter under foden i ca. tre uger, og mine søde velmenende kollegaer fik skræmt mig så meget med ord som Mortens fod (ja), nedsunket forfod og alt muligt andet… som lyder ret slemt at fejle – så jeg tænkte, at jeg hellere måtte få det undersøgt.
En fodterapeut… er ikke en slem ting.. fandt jeg ud af… det kan nærmest betegnes som en fodnusser, der giver én fodbad, ordner neglene på tæerne, giver én massage og filer og polerer…
Så det var en rigtig god oplevelse og det bedste af det hele var, at hun mente at smerten sikkert bare var en begyndende ligtorn (hun forklarede at det er hård hud, der vokser indad…ærhh), men det fjernede hun bare. Peeew!
Har i prøvet det? At være til fodterapeut… jeg kan anbefale det (man skal nok bare ikke være kilden).

Kram!

2 thoughts on “16.05.2013 outfit #25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.