…. og det blev til shorts…

20.05.2013 af: walkinrunout Kategori: kreativitet , ,

I sin tid købte jeg mig et par hvide bukser fra Maison Martin Margiela for H&M. Jeg købte dem på deres webshop, da de var blevet sat ned til 200 kr. og jeg må tilstå at jeg nok burde have returneret dem, for de var alt andet end behagelige, at have på.

De var coatet med …. hvid maling, der selvfølgelig var stift og totalt ubøjeligt, hvilket så har betydet, at jeg har haft den på….. lige nøjagtig én gang.

Da det skønne sommervejr, så endelig indfandt sig og jeg stod og kiggede ind i skabet (som stadig trænger til forårsoprydningen) faldt mit blik på de stive, hvide bukser og pludselig slog det mig, at som shorts ville de da være perfekte…

Efter at have klippet benene af i en passende længde sprang jeg i de skønneste hvide shorts og nu tror jeg nok, at jeg skal få dem brugt.

Gestuz top//MMM for H&M “shorts”//Silverblack læder-espadrillers

Jeg har ikke lagt dem op endnu og ved faktisk ikke om jeg vil gøre det…. de kunne jo egentlig være fine med lidt frynser a la 1970 – hvis man kan få det malingshalløj til at trævle.

Kram!

English: made myself some shorts from MMM for H&M jeans.

10 thoughts on “…. og det blev til shorts…

 1. Det blev da nogle fine shorts. Jeg ville bare lade dem frynse i kanten. Det giver sådan et afslappet udtryk, som passer perfekt til shorts.

  • Ja, det er nemlig lige præcis, hvad jeg tænkte 🙂
   Så må jeg se om jeg kan få lidt fryns på dem selvom malingen holder godt på trådene i stoffet 🙂

  • Ha ha… jamen det er de seriøst 🙂
   Og da jeg købte dem uden at have set dem irl blev jeg også lidt overrasket… selv knappen havde fået en gang maling og var lidt svær at åbne og lukke … Hvad de dog finder på 😉

  • Ja, jeg er faktisk heller ikke sikker på, at min symaskine kan klare det tykke stof med maling på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.