Fokus på …. shorts-sæt

21.05.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish , , ,

De sneg sig lige så stille ind på os sidste år, men der var jeg (som den lidt langsomme, jeg er) ikke helt klar … det er jeg til gengæld nu…. jeg vil rigtig gerne finde mig et shortssæt i et lækkert materiale og med et flot mønster.

Jeg har søgt lidt efter mulige emner og disse er hvad jeg finder mest interessante – de er ikke i den aller billigste ende, men slet ikke dyre… hvor surt det end er, må vi jo erkende, at sæsonen for shorts i Danmark er forholdsvis begrænset.

Cos//Gestuz//Second Female

Der fåes også sæt med blomserprint i butikkerne i øjeblikket, men dem der tiltaler mig mest er de sort/hvide… så det er altså dem i får her :)

Man kunne jo også tage den ensfarvede version, som jeg faktisk synes er rigtig flot… og hvis der skal mere til, er det jo muligt at tilføje accessories i andre farver eller en t-shirt med print og farve. Et af de fineste bud på et ensfarvet sæt har jeg fundet hos Zara.

Zara (fåes også i koral-rød)

Hvad er I mest til?…. hvis i overhovedet er til shorts og blazer denne sommer.

Kram!

 

English: right now i looking for shorts and blazers

13 thoughts on “Fokus på …. shorts-sæt

 1. Jeg er helt klart vild med blazere og shorts! Men jeg er ikke så meget til stofshorts, og ej heller til matchende mønster/farve i blazer shorts sættet. Men sådan er man jo så forskellige :D

  Simone
  Microcut.dk

  • Shorts og blazere er rigtig fint sammen også selvom de ikke matcher – det har jeg brugt de sidste mange somre.

  • Det er jeg også vild med :)
   Det gør også at de er lidt mere fine frem for praktiske, synes jeg :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email