Making me happy…

22.05.2013 af: walkinrunout Kategori: exercise, I wish, motion

Ud over det oplagte; som at jeg er omgivet af skønne mennesker og dyr, at jeg er rask og frisk og at jeg synes livet er sjovt og spændende; så er jeg altså også rigtig glad for træningstøj fra Kari Traa. (Link til deres egen officielle hjemmeside, hvor der dog desværre ikke sendes til andet end Norge)

Ikke alene er det bare super flot og lækkert…. det er også som en drøm at have på.

Senere i dag skal jeg til yoga, hvor jeg virkelig mærker mærkets stærke sider… der er bare intet der strammer eller generer nogen som helst steder og så er det også lige som om, at formen er rimeligt flatterende, selvom det sidder tæt til kroppen … sikkert et trick i forhold til de bitte små læg, der er i materialet ved overgangen fra baller til ben… og fra lår til ben (jeg kan i hvert tilfælde se forskel på tights fra Kari Traa og mine andre løbebukser)

Indtil videre har jeg kun sommerudgaverne … toppe og knælange tights, men jeg skal helt sikkert have mig en bluse med lange ærmer og lange tights, når det bliver efterår. Og hva mener i om den “behind”, der skabes i de løbetights længst til højre?…. åhh… men det kræver nok lidt power også!

Hvad træner I helst i?

Kram!

 

English: My favorite brand for working out

11 thoughts on “Making me happy…

 1. Jeg har aldrig ejet noget fra brandet – Desværre. For jeg har hørt virkelig meget godt om mærket 🙂
  Jeg både løber og træner som regel i Nike, New Line eller Carite 🙂

 2. Jeg har gået og gloet langt efter en kvinde på mit Bodypumphold, der havde de fedeste bukser på – og her er de så! Tak for det – det er også bare nogle vildt lækre sager, ser det ud til 🙂 Hvor kan jeg ellers få mærket herhjemme??

  • Velbekomme, Anja.
   Man kan godt købe det i diverse stormagasiner, men på nettet ved jeg det ikke – for jeg har tidligere købt direkte… men de sender så ikke længere – øv.
   Men jeg skal da nok finde ud af det… ellers må man jo tage sig en lille tur til Norge. 🙂

 3. Jeg er meget begejstret for Nikes tøj og sko, men jeg kender ikke Kari Traa. Ligesom dig sætter jeg virkelig pris på komfort, når jeg træner 🙂

 4. Jeg har stadig kun nogle træningstrusser fra det mærke. Ellers træner jeg mest i Nike, Reebok eller HM. Det ser ellers ret lækkert ud. Har bare ikke fået taget mig sammen til at købe mere derfra.

 5. Træner selv mest i Reebok (sko), Nike og Everlast, dog har jeg sæt som passer bedst til specifikke fitness aktiviteter. Som nike sko til løb og reebok til bodypump osv.
  Må tilstå jeg ikke kender mærket, men det ser vildt lækkert ud så skal vidst helt sikkert lige have undersøgt det nærmere! 🙂

  • Ja jeg har også meget forskelligt – og du kan roligt prøve Kari Traa – det får mine varmeste anbefalinger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.