P!nk Today

30.05.2013 af: walkinrunout Kategori: music

Pink…. P!nk… to favoritter!!!… og jeg er så heldig, at jeg i aften skal til P!nk-koncert i Herning.

Jeg synes hendes musik er det vildeste, skønneste dansemusik og jeg glæder mig helt vildt. Én af mine veninder var til samme koncert i Helsinki, Finland og hun fortalte, at det var en totalt fed koncert…. så jeg kan næsten ikke vente….

Jeg skal afsted med min søster, som jeg; allerede sidste gang P!nk var i DK; aftalte med, at vi skulle til den næste koncert hun gav ….. at hun så valgte lige at blive gravid, føde og holde lidt barsel, gør jo kun, at der er gået en del år…. og vi nu er ekstra spændte.

Er der nogle af jer der skal afsted?

 

Kram og husk lige, at i kan vinde lækre KIKO neglelakker HER

 

English: Tonight i’m going to see and hear P!nk in DK

 

6 thoughts on “P!nk Today

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.