Keep it up… Doing sports…

06.06.2013 af: walkinrunout Kategori: exercise, motion, sponsoreret

[goviral]

 

De af jer som følger med her ved, at jeg forsøger, at være så aktiv som muligt… selvfølgelig under hensyntagen til arbejde, familie, fornøjelser og søvn… men det er meget vigtigt for mig, at holde mig i form.

Jeg dyrker zumba (meget regelmæssigt, da jeg selv er instruktør), yoga (også regelmæssigt, da jeg bare elsker at blive strukket igennem), løb ( i perioder meget intenst og i andre ikke) samt styrketræning (her ville jeg gerne fortælle, at det blev til to gange om ugen, men i virkeligheden bliver det nok kun til én). Endelig er der kajakroning, som er så sporadisk, at jeg kun nævner det fordi jeg virkelig synes det er skønt.

Jeg har ikke problemer med at holde motivationen, da jeg elsker at bevæge mig og er god til at sætte tid af til det – og jeg har jo også valgt sportsgrene som jeg virkelig nyder at dyrke…. det eneste jeg godt kunne savne engang imellem er at dyrke en form for holdsport – sammenholdet og team-ånden, som volleyspilleren beskriver i filmen ovenover, mangler helt i mine sportgrene selvom man godt i en zumbatime kan opleve, at man er til én stor fest sammen. (Heldigvis er det så godt, at team-ånden findes på mit arbejde ha ha).

Det er i grunden sjovt, at det er endt med at være ene-og-alene-sportsgrene jeg dyrker, for tidligere har jeg både dyrker håndbold, fodbold og badminton, men det startede da jeg fik børn og bedst kunne presse sport ind i programmet, uden at det var fastlåst til bestemte tidspunkter… – og det vigtigste er jo at man gør noget!!!

Har I også gang i en masse forskellige sportsgrene? eller er i måske eliteudøvere i én?

*** Sponsoreret ***

Kram skønne piger!

2 thoughts on “Keep it up… Doing sports…

  1. Jeg savner også holdsport, som jeg dyrkede meget af, da jeg var yngre. Desværre er jeg så elendig til sport, at jeg nok ikke engang ville kunne få en plads på oldboys/oldgirls hold i serie 110.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.