Lego Wear – summertime….

12.06.2013 af: walkinrunout Kategori: shopping, sponsoreret

Jeg har tidligere fortalt, at jeg rigtig godt kan lide tøjet fra Lego Wear… se her!  Og vigtigst af alt – mindstesønnen er også ret vild med de fine print, som altid er på Legos trøjer (meget vigtigt, når konstallationen er, at jeg betaler, men han skal gå med det – man er jo trods alt blevet 8 år)

Nu er der så en ny kollektion fremme, med masser af smarte t-shirts og shorts og jeg har været inde på webshoppen, for at se det hele.

Jeg blev især lidt bidt at de flotte svømme-t-shirts, som beskytter mod solens stråler og svarer til UPF 50+ …. solcreme er nemlig noget vi ikke helt er nået til enighed om (og inden I overvejer at melde mig til børneværnet – kan jeg meddele, at jeg selvfølgelig vinder lige netop denne kamp), men det er da smart med en t-shirt, der oveni købet passer til badeshortsene.

Da jeg præsenterede min idé for mindstesønnen sagde han: Ok, men så skal jeg også bade hele tiden…..

Den langærmede bluse herover kan vi også blive enige om, er rigtig flot….  så den skal vi måske lige have med i købet.

Se alle de fine nye Lego T-shirts.

 

Kram!

*** Sponsoreret ***

2 thoughts on “Lego Wear – summertime….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.