Champagne forever…

19.06.2013 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret, tips & tricks

Sidste år var vi på en fantastisk ferie i Champagne, Frankrig.

Det var min mor, der havde inviteret min søster og jeg, med vores familier på en uges ferie dels i Champagne og dels i Disneyland Paris.

Vi boede i det skønneste, gamle chateau midt i Champagneområdet og havde derfra vores base. To dage – og én overnatning havde vi i Disenyland, hvor vi alle fik vores lyst styret i vilde rutschebaner og sjove forlystelser. Paris besøgte vi på én dagstur – intenst, men meget spændende.

Som skrevet en rigtig god tur, hvor familien var samlet.

 

Jeg har flere gange tænkt på, at lave et fotoalbum med netop denne rejse, og da jeg så fik mulighed for at lave en fotobog med hjælp fra Pixum.dk … så skulle det være.

Pixum, der har sit eget program til oploadning og opsætning af billeder er rigtig nemt at benytte. Man downloader først programmet og udvælger derefter billeder direkte fra sin egen computer. Så kan man vælge mellem forskellige temaer og farver og til slut vælges indbinding. Man kan hele tiden følge med i hvor mange billeder man har flyttet over til “bogen” og det hele kan ses, før man afgiver sin bestilling.

Noget af det virkelig smarte er, at man selv kan vælge om man vil have en standard opsætning af bogen eller om man selv vil sidde og sætte det hele op.

Jeg valgte hvide sider med lidt skygge og den lette løsning med standardopsætning (rigtig godt, for flere af siderne er faktisk lavet ret spændende, og sjovere end jeg selv, ville have kunnet finde på)

Umiddelbart efter bestillingen fik jeg en mail om, at der ville gå 5-9 hverdage, før jeg ville få min fotobog i postkassen. (3-5 dage af disse er ekspeditionstid… og resten forsendelsestid)

Bogen er virkelig pæn og alle billederne er flot præsenteret – nu glæder jeg mig bare til at give den til min mor…. håber hun bliver glad og vil “læse” den mange gange.

Har i nogle ferieminder der skal foreviges i bogform?

Kram!

***  Sponsoreret ***

11 thoughts on “Champagne forever…

 1. Det er vist 7 år siden, jeg sidste har fået fremkaldt et billede 🙁 Og er jo storforbruger af kamera 😉 Burde virkelig få lavet sådan nogle bøger..

  • Samme her 😉
   Men jeg er virkelig positivt overrasket og min mor blev meget glad….
   Manden og jeg vil gerne lave nogle flere fra nogle af vores rejser 🙂

 2. Min mor er stor fan af de der bøger. Desværre har hun ikke helt listet ud hvordan det hele fungerer, så indtil videre er det mig der har tjansen med at omdanne alle feriebillederne til maxi-pixibøger:)

  • ha ha – så er det godt, at det er så nemt at lave 😉
   I hvert fald, hvis man vælger default opsætning…

 3. Fotobøger er en rigtig god ide. Jeg har laver en hvert år til min søn i fødselsdagsgave. PÅ den måde får man fremkaldt alle de billeder man tager, og det er sjovt for min søn når han bliver ældre, at han kan se hvad han har lavet hvert år og hvordan han så ud osv..

  • Det er da en rigtig god ide…
   Før jeg lavede denne bog, vidste jeg slet ikke hvor let det var – og det er nok derfor jeg ikke har fået det gjort før 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.