Shopping the sale….By Malene Birger

21.06.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff, shopping

Denne skønhed er blevet udsalgsshoppet…..♥

Med en rabat på 40% fandt jeg den i det finske stormagasin Stockmann. Det var hele varehuset, der havde alt sat ned med 40% og vi var en hel del piger, der nærmest gik lidt amok, mens vores mænd holdt møde (som var grunden til, at vi overhovedet var i Finland).

Det var et eldorado og jeg er faktisk ganske stolt over, at jeg ikke gik helt shop-amok …. Der var dog lige de der Acne Alma booties … som også var nedsat – og selvom det var totalt urealistisk, forsøgte jeg, om jeg ikke godt kunne passe en str. 39, som var den største størrelse, der var tilbage. Jeg bruger normalt str. 40 og faktisk nogle gange 41 i støvler… så det var jo lidt som én af de onde stedsøstre fra Askepot….. og det gik altså ikke….øv!

foto fra HelsinkiIn.

Ellers blev der indkøbt når-forældrene-har-været-ude-at-rejse-gaver til drengene, samt gave til babysitterne, i form af lækre tykke viskestykker fra Marimekko.

Hvis I er fristet mht By Malene Birger Jakken, kan den stadig fås her og her (og sikkert også flere steder – også med 40% rabat)

 

Kram og rigtig god weekend!

8 thoughts on “Shopping the sale….By Malene Birger

  1. Den er pæn, og et virkelig godt udsalgskøb.
    Jeg prøver at holde mig fra fysiske butikker i år. Først og fremmest er det upraktisk at være en del af udsalgs-eldorado med baby på armen, med der ud over så er jeg faktisk ret bange for jeg ikke kn styre mig og får købt et eller andet jeg ikke har brug for.

    • Ja det kender jeg 😉
      For selvom jeg har en lille liste på telefonen over hvad jeg mangler, er det vildt svært, at modstå et godt tilbud… og nemt, at overbevise sig selv om, at dét mangler man jo også 🙂

    • Orv – det lyder lækkert…. vi fik dog kun nogle helt fantastiske sandwich derfra… nå ja ud over alt tøjet (det var ikke kun mig der forsynede mig) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.